Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (95)

Dale 

všechny recenze uživatele

Je radosť byť postavou v nejakom Disneyho filme. V tomto prípade teenagerom, keďže ich najväčším problémom je to, že nebudú mať s kým ísť na ples. Hrozná tragédia. Samozrejme nakoniec sa aj tento vážny problém vyrieši a všetci nešťastne zamilovaní aj zúfalci sa popárujú so svojimi vyvolenými a žijú si šťastne až do smrti... Aj P-čko má s realitou viac spoločné, ako toto presladené Disneyho dielko, ale keď nad tými nezmyslami príliš nepremýšľate, tak sa to dá pozrieť. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zase takovej ten "feel-good" film, který není ani vyloženě komedie a ani vyloženě drama. I když mě logo Disney ze začátku trochu vyděsilo a první hezké tvářičky ještě víc (Disney si ty herce snad v tý svý továrně vyrábí na zakázku), nakonec jde o nijak objevný, ale příjemný a poměrně inteligentní film. Všechno je to takové disnyeovsky pohádkové, korektní, (vkusně) naleštěné a nakonec i dost předvídatelné. Líbí se mi, jak amíci (alespoň ve filmech) dělají z maturiťáku "big deal". Ten můj okolo mne celkem prošuměl. Ale ne že by byl špatnej, člověk si alespoň rád zavzpomíná. ()

Reklama

F.explorer 

všechny recenze uživatele

Príjemná maturitná oddychovka. Dej možno neprekvapí, pretože je tam presne to, čo by ste čakali v teenagerskom filme od Disneyho, ale narozdiel od ostatných s podobnou tématikou, bol tento nevtieravý. Možno tomu dopomohli aj príjemne spracované postavy vo filme. Ak by sme hodnotili tento film na fóre teenagerských filmov, dal by som aj 4*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to včera pustila, s tím že jsem od toho nic nečekala, spíš jsem si po prvních minutách říkala, jestli to zvládnu vůbec bezbolestně dokoukat. Kupodivu mě film zhruba v polovině docela chytl a ve výsledku musím uznat, že mě bavil víc něž hvězdnější kousky podobného ražení (film řešící několik vztahů zároveň) alá Na sv. Valentýna, nebo Až tak moc tě nežere (což jsou v obou případech snímky, jejichž dokoukání pro mě opravdu bylo utrpením). Solidní romantika s kupou (opravdu je jich kopec) hezkejch chicks. 50% ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi Prom moc nelíbil, protože mi až příliš připomínal jiný film s podobným námětem. Po chvíli jsem však zjistila, že to není až tak pravda.. Nevím, jestli to bylo herci (které jsem viděla snad poprvé), nebo jakýmsi kouzelným nádechem, ale filmu jsem se chytla - přestože měl (pro mě) divný začátek, nakonec se mi moc líbil. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama