Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Všetky filmy okolo Cililing(Zvonilka) sú veľmi pekne spracované a príbehovo veľmi slušne,sám som videl 3 filmy celé a ostatné som nespočetne veľa krát zazrel-kedže neterka (8 ročná) to sleduje.HOD:75%.je za neterku ku ktorému sa aj ja prikláňam.Veľmi dobrá voľba pre baby do 10 rokov (ideálny vek 4-8r). ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

I tretie pokračovanie príbehov o víle Cililing sa drží štýlu a kvalitatívnej úrovne predošlých dielov. V tomto pokračovaní sa však dej točí okolo zoznámenia Cililing s ľudským dievčaťom Lizzy. Za sprievodu tradičnej Disneyho hudby sa nám tak predkladá ďalší príbeh rozprávajúci o sile priateľstva a viere v zázraky. I keď dejové zvraty chýbajú, dovolím si povedať, že príbeh svojou jednoduchosťou prekonáva mnohé súčasné animované trháky, ktoré inkasujú desiatky miliónov dolárov v kinách, ale ich kvalita klesá čoraz nižšie. (3.10.2010) ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Třetí pohádka o víle Zvonilce nás zavede do začátku letního období. Zvonilka s ostatními vílami putují do lidského světa, aby připravili vše na letní období. Zvědavá Zvonilka je unesena malým děvčátkem a kamarádi se jí vydají zachránit. Jednoduchý příběh je natočený opět precizně. Myslel jsem si, že mi prostředího lidského světa a lidských postav nesedne, ale to jsem se hodně spletl. S malou holčičkou jsem začal pochvilce soucítit a vznikající přítelství se Zvonilkou jsem jí přál. Pohádka je opět krásná fantasy, která nabízí krásný svět a spoustu emocí. Graficky je to opět paráda a hudba je také pěkná. Mě se pohádka líbila obět vícnež předešlé díly a dávám jí 100% :) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

To je tak, když rodiče nemají čas věnovat se svým dětem. Myslí jen na práci a pak to takhle dopadá. Kdyby po mně mé dítě chtělo, abych si vzala v práci klouzáka a šla uvěřit na víly, létání a kouzla, nechala bych samozřejmě všeho a šla, jak jinak ... Není nic lepšího, než si splnit svůj sen a trochu pohnout časem ;-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Stretnutie s ľudmi nie je tak zaujímavé, ako sa na začiatku môže zdať. Viacmenej z neho vyplýva komično a klišovitosť vzťahu zaneprázdneného otca a opustenej dcéry s bujnou fantáziou. Vadilo mi tiež to, že v jednom filme sú piráti (t.j. sa odohráva niekedy v novoveku) a v tomto sú zasa autá (začiatok 20. storočia). Skáče sa hore-dole, ako sa to tvorcom práve hodí. Nedomyslené je to aj v príklade toho, že víly nemôžu lietať v daždi, ale človek, hoci bez krídiel, iba posypaný prachom môže. Odhliadnuc od toho, animák je porovnateľný s ostatnými filmami z vílej série, má svižnosť, rovnaký humor a celkovú detskú sympatičnosť. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)
  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)

Reklama

Reklama