Reklama

Reklama

VOD (1)

Do venkovského domu vtrhne brutální vlčí monstrum lačnící po krvi a Sarah s přáteli musí spojit síly, aby měli aspoň nějakou šanci přežít. (Netflix)

Recenze (26)

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačích hororů je málo a zejména v poslední době ani to málo nestojí za nic. Night Wolf je slabým kouskem tohoto subžánru a nejvíce ho zrazuje naproto stupidní střihač, hloupý scénář a mdlá režie. Herci kupodivu nejsou až tak toporní jak jsem si myslel. Bohužel doporučit se tenhle snímek nedá, škoda, má i své dobré stránky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších vlkodlačích hororov, aké som videl. Vlkodlak tu skoro vobec nie je vidieť a jedine čo je vidieť z obetí je ich krv, nič viac. Slabé, nudné a hlavne blbe. to je asi najrýchlejšie zhrnutie tejto sr.č.y. To naozaj mám uveriť tomu, že postavy sa trasu strachom a aj tak myslia na trtkačku? Chvalabohu, že pán scenárista sa neunúval napísať ďalší scenár, obávam sa, že by to bolo dosť podobné. Slabučká 1* i to je na tento film asi veľa, ale veľmi nerád dávam odpad i takýmto kravinám. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský horor „13 Hrs“ je ukázkou toho, jak natočit film bez invence a pro jistotu si zvolit ještě žánr, který trochu té invence vyžaduje, protože jinak se bude jen opakovat, jinak se budou kopírovat postupy a možná i celé scény z jiných filmů. Není to dramatické, nemá to gradaci, není to překvapivé. A trikově to není ani nějak převratné. V konečném důsledku jen další vlkodlačí horor. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Máte rádi horrory, kde není nic vidět? Pak je tento horror stvořen přímo pro Vás. V první 1/3 filmu se nic neděje. Vidíme nevlastní sourozence, kteří se mají mezi sebou pouto jako vřed na prdeli. Pak vidíme první mrtvolu. Začíná naháněčka. Upozorňuji, slaboduchá naháněčka. Stvoření vidí červeně a takže na obrazovce uvidíte červený flek. Pokud si myslíte, že uvidíte rozsápání obětí, tak jste na velkém omylu. Takže uvidíte červenou obrazovku, následuje křik oběti a pak střih. To jakési stvoření, uvidíte až 5 minut před koncem. Vše ukončí srdcervoucí scéna matky a dcery. Co z toho vyplývá? Opět ODPAD! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vezme scénář k amatérskému pornu odmítnutý studiem jako příliš statický, vrazí se na pár „drobných úprav“ katolickému cenzorovi, štědře se podpoří velkorysým rozpočtem velikosti denní tržby somálského secondhandu s potravinami, osadí se osmi věhlasnými herci, kteří dosud s velkým úspěchem kočovali po suffolkských vesnicích s vlastní dramatizaci Teletubbies a nakonec to celé natočí na mobil nějaký hustý profík, co si v životě zrežíroval akorát tak manželku při análních hrátkách, a to ještě s rozporuplným výsledkem. Na světe je filmík jako lusk, kdy partička nesympatických kopyt hodinu a půl prolízá tam a zpátky otvorem na půdu, protože je honí monstrum, vyluzující hrozivé „Uáááá“, tak strašlivé a krvelačné, že pokaždé, když se objeví, roztřesou se kameramanovi ruce a raději vždycky uhýbá pohledem na xicht nějaké uječené ochotnice. Ale i tak jsem musel místy znechuceně a vyděšeně odvracet zrak od brutálních kulis a masek! Ono totiž taková kostra, ukradená z kabinetu přírodovědy, na kterou někdo nakydá kýbl čehosi, co po šichtě vytřeli z podlahy kafilérie, nebo pryžové dildo s upířími zuby z Pompa, jenž se ke konci na 30 sekund mihne v záběru, není opravdu nic pro slabší povahy! No co vám budu povídat! Prostě kousek, který docení jen opravdoví hororoví fajnšmekři. Zejména ti po lobotomii. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v nemetropolitním hrabství Surrey (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama