Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Je to taký kúsok zo života, ktorý pohladí dušu a nechá nás nazrieť do myšlienok hlavných postáv. Napriek tomu, že dej filmu je zdĺhavý, film je umeleckým dielom, výpoveďou režisérky o každodenných problémoch priateľov i súrodencov. Každý pocit, ktorý nám film servíruje, som cítila tiež. Krásne komplikované vzťahy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to tematicky banálne a s len povrchne a hrozne cukríkovo naznačeným riešením. V rámci konverzácie by sa tu síce našlo pár zaujímavejších dialógov, ale bolo ich hrozne málo. Našťastie sa na Emily Blunt veľmi dobre pozerá, tá by tuším zachránila dojem aj u totálne pokašlaného baletného predstavenia. Narozdiel od Duplassa, ktorý tu pôsobil ako päsť na oko, s charakterom niekde medzi človekom s bipolárnou poruchou a labilným, precitliveným deckom. 55/100 Videné v rámci - Priject 52 Films by Woman. ()

Reklama

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Komedie ani náhodou. Spíš nuda bez děje s neustálými keci okolo, truchlení na nesprávném hrobě a nekonečným vyléváním citů, které na mě působí jako typická labilní teenagerovská slátanina, tak říkajíc klasický oplodňovák. Sprosté nadávky, krize střídající krizi, jen proto, že nikdo neřekne nic, leč v zápětí všichni řeknou vše. A přestože je to, co všichni chtějí, raději o tom půl filmu popřemýšlí... ()

studo 

všechny recenze uživatele

Film má dokopy asi tak 10 scén, tie sú však tak brilantne natočené a zahrané, že máte pocit, že namiesto hodiny ubehlo len pár minút. Po dlhom čase som mal pocit, že sledujem naozaj život, nie nejaký film. Nálož 5 hviezdičiek však ušla kvôli tým posledným 10 minútam. Skôr sa rozmýšľalo osamote, neviem či by sa tak dalo niečo vyriešiť a potom prísť k super rozuzleniu pred tým finále-nefinále ( samozrejme narážam na ten test ). Tak či onak sa jednalo a veľmi podarený film, ktorý by nemal minúť nikto, komu sa páčia vzťahovky :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľké očakávania = veľké sklamania. Napriek zaujímavému scenáru bol potenciál filmu využitý dosť slabo. Láska medzi najlepšími priateľmi, ktorí nič nepovedia, lebo sa boja, že to zničí ich priateľstvo (no kto ešte toto v živote nezažil?)... Herecké výkony skvelé (od Emily Blunt už iné ani nečakám), príbeh pútavý, no nakoniec sme sa konca vlastne nedočkali. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)
  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)

Reklama

Reklama