Reklama

Reklama

Inspektor Rebus II.- Jména mrtvých

(TV film)
  • Velká Británie Rebus: The Naming of the Dead
Velká Británie, 2007, 68 min

Obsahy(1)

Na pozemku hotelu Macintosh je nalezena neznámá mrtvola. Inspektoři Rebus a Siobhan začnou s vyšetřováním, ale do cesty jim vstoupí velitel Steelforth, který zajišťoval bezpečnost mezinárodního obchodního summitu v prostorách hotelu. Když umírá ministr pro místní rozvoj, začíná jít do tuhého. Spáchal ministr sebevraždu, nebo ho někdo zabil? Bez záznamů z bezpečnostních kamer neexistuje na tuto otázku jasná odpověď… (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Všechny díly Rebuse s Kenem Stottem si udržují vysokou úroveň. Není to přehnaně temné, vtipné je to tak akorát, střední stopáž je mě osobně velmi sympatická a Stott je prostě fenomenální. A Edinburgh překrásný, což mám potvrzeno i osobně. Stejně jako to, že tahle epizoda se řadí k těm lepším. 80%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Proč se sebou necháš tak zametat? .. Protože jsou to moji nadřízení! Tak už to chodí. Oni komandují a já zas Tebe. Přirozený řád věcí!" "Budeš se usmívat a vrtět ocasem, platí?" ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Malebným městečkem s výhledem na mořskou pláž, které Siobhan (Claire Price) s Rebusem (Ken Stott) navštíví kvůli výslechu Duncana Barclayho (Stewart Ennis), je Gullane, přibližně 25 kilometrů východně od Edinburghu. (ČSFD)

Reklama

Reklama