Reklama

Reklama

Koht Soo Koht Soh

  • USA BKO: Bangkok Knockout
všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupina členů klubu bojových umění si užívá párty, na kterou byli pozváni, když náhle na místě vybuchne bomba. Poté, co se všichni ráno vzpamatují, zjistí, že se octli v neznámé rozestavěné budově. Ta je celá obklíčena zabijáky a protkána systémem kamer. Proti své vůli se totiž stali součástí utkání na život a na smrt a skupina zbohatlíků sází na to, kdo zůstane naživu jako poslední. Jediný způsob jak přežít a zachránit uneseného člena je probojovat si cestu ven skrze zástupy zabijáků. (Raztubyl)

(více)

Recenze (12)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rittikraiova kaskadérska squadra si natočila celovečerný promo reel na svoj arzenál techník s postrannou reklamou na iPad prvej generácie. To, že sú to všetci do jedného herecké polená a dejové zvraty + "prekvapenia" sú na smiech, nikoho pravdepodobne neprekvapí. Čo žiaľ prekvapí je fakt, že na pár výborných súbojov (napr. klietka) pripadá väčšie množstvo hlušiny vo význame očividnej bezkontaktnosti v súbojoch a to aj napriek snahe o široké spektrum kaskadérskych výkonov a implementácie rôznych štýlov boja. Zamrzí to hlavne preto, že je to jediný aspekt, ktorý mal šancu zaujať. Svoje ovečky Rittikrai vedie nielen spoza kamery, ale ako správny starešina sa postaví aj pred kameru v bielej košielke. Technicky dá v jednom súboji omladine zabrať, žiaľ astmatická dýchavičnosť vie pekne podraziť kolená... . Ako 15min YT promo by to bolo pôsobivé, v tejto podobe ovšem veľmi ťažko dopozerateľné bez použitia magic button "fast forward". ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je silnej nářez. Zavřeme bandu magorů do rozestavěného baráků a pošleme na ně druhou banku magorů, aby se mlátili. Téměř bez děje, bez myšlenek, jen souboj za soubojem - ve dvojicích, dva na jednoho, všichni proti sobě, jak je komu libo. A nutno podotknout, že souboje jsou poměrně kvalitní. Nejedná se o úplný vrchol v bojových umění, ale rozhodně patří do horní poloviny, a triků a špagátů si tu moc neužijete. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Dodíváno na třetí pokus, vydržet tuhle splácaninu celých 101 minut je pomalu na ručník. MA sekvence a kaskadérské výkony s přimhouřením jednoho oka za 4* (víc než očividný bezkonkakt v některých scénách rozladí absurdní hromadná bitka všech se všemi, kdy se ukáže, že nejtvrdší killer toho ve skutečnosti moc nevydrží a obrněné auto je vlastně celé z plechu), zbytek za odpad. Dementní zápletku "vyšperkovává" ústřední kašpar, jenž v trapčení hravě trumfne i matadora Petchtaie. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No asi takhle ... Filmově a dějově je to absolutně na nule! Možná ještě pod nulou, tohle prostě ztrácí veškerý filmový ambice. Děj není!! Na začátku se hned vezme parta mladejch lidí co ovládaj bojový umění, vrazí se do nezajímavýho komplexu staveb a na ně se vrhnou desítky zabijáků, rovněž ovládající bojový umění. Nemáte ani čas se seznámit s postavama a proto jim nějak víc fandit. Navíc jich je fakt hodně, takže než si najdete oblíbence, tak film skoro končí. Takže fakt z dějovýho hlediska tohle bylo málo i na mě, a to už je co říct!! No a pak je druhá stránka filmu a to je akce, kaskadérský kousky a souboje ... No a to vám dá naprosto na prdel ... Klasika, Rittikrai se prostě nezapře!! Viděli jste někdy, jak bojovník skočí na katanu zapíchlou do země a z ní dá kopačku nepříteli?? Určitě, ... v nějakém wuxia filmu či podobně, kde byl tento efekt vytvořen pomocí lan, drátů či digitálního efektu. Tady vám to kaskadér předvede v "čixté" podobě!! Tím myslím, že to opravdu udělá!! Chvílemi absolutně "WTF" bojové scény!! Spousta stylů (teda myslel jsem, že je teoreticky znám, ale tady jsem viděl styly boje, o jakých jsem nikdy v životě ani neslyšel!), něco je docela kontaktní, ale u spousty zákroků je vidět, že šel úder jen zlehka nebo mírně bokem... Levný filmeček s nulovým dějem, ale nehorázně dobrými souboji a doprovodným elektro soundtrackem!!! Na Tonnyho Jaa to ale nemá ... ()

Neel 

všechny recenze uživatele

Já teda ani nevím, jestli nechat 3*. Děj jako vždycky úplně o ho*ně, jednodušší už to opravdu být nemohlo. Já vím, že pan Panna nesází na dějovou linii, ale na jiný priority. Bohužel mi připadá, že do filmů, který byly tak jedinečný díky tomu, že nebyly americkým stylem ani trochu dotčeny, začíná tu Ameriku cpát (krosující auto, týpci, co vypadají jako ninjové, sázení boháčů na vítěze a já nevím co všechno). Furt říkám, že Tony je Tony... Tady tři hvězdičky nechám, protože minimálně choreografie byla super. A o nic jinýho tady opravdu nejde. ()

Zajímavosti (1)

  • Hlavní role hraje devět oblíbených kaskadérů režiséra Panny Rittikraie, každý z nich ve filmu používá jiný bojový styl. (Raztubyl)

Reklama

Reklama