Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Reklama

kestrel 

všechny recenze uživatele

Ja teraz budem robiť diablovho advokáta a poviem, že Top Gear USA nie je ani zďaleka taký zlý. Jedna vec, ktorú si človek musí uvedomiť je, že lokalizačné tímy vytvárajú tieto "pobočky" populárnych relácií tak, aby boli na mieru šité cieľovému publiku, presne ako Top Gear Australia a Top Gear Russia. Ja si myslím že Top Gear USA je dôkazom, že BBC Worldwide vie, čo robí - ja osobne som sa kráľovsky bavila - prvá časť bola síce trošičku neistá, ale nakoniec sa ku koncu pozbierala. Podľa môjho názoru - a ste viac než vítaní s ním nesúhlasiť - odráža Top Gear USA dokonale prístup americkej kultúry k motorizmu a autám tým, že hrá na struny miestnych tradícií a histórie, ako napríklad časť, v ktorej museli do jazdených áut naložiť niekoľko galónov doma pálenej samohonky a vyhýbať sa "autoritám". Samozrejme, že je to odlišné od pôvodného Top Gearu, ale ja si mylím že tieto rozdiely spočívajú hlavne v odlišnosti kultúry a za druhé, po originálnom Top Gear-e má Top Gear USA sakra veľké topánky, ktoré musí vyplniť. A ešte vždy je to rozhodne lepšie než Top Gear Australia. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

GRl3V 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tenhle pořad brát jako samostatný celek a srovnám ho třeba s autosalonem, má čtyři hvězdy jak vyšitý, ale protože se to jmenuje Top Gear a protože já jsem obrovský fanoušek Top Gearu, tak výš ja dvě jít nemůžu. Když to tvůrci pořadu pojmenovali Top Gear, museli vědět že se srovnání nevyhnou, ale amíkům je to nejspíš buřt. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama