Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

A caramba! Co je to za konspiraci? Amerikáni, kteří se bojí anglickému triu půjčit auto a nejraději by je ani nepustili na území, mají svůj TG? No budiž, ale po prvním díle mě málem vezli. Používání stejného způsobu ztvárnění ( jako záběry, nápady, apod ) to bych ještě vzal. Ale že pánové místy vypadají, jakoby do teď jezdili maximálně ve Fabii ( nic proti ní ), to už trochu ubíjelo. Souboj VIPER vs COBRA se mi líbil, jsem velký fanoušek amerik a armádní techniky, takže tady plus. Host-mínus, nevím na co tam byl. Ovšem souboj Lamb byl hukot, tady se plenilo od kolegů jako svině. Naprosto nic neříkající prezentace toho nejlepšího, co "býk" nabízí a výběr favorita byl k smíchu. Testovat maximálku na rovině jeden po druhém? NUDA. Koukat na hroutícího se moderátora po rychlosti cca 280 km/h? Ano, NUDA, po jízdě v Zondě nebo Veyronu bude třeba resuscitace. Strašná bída. P. S. Jelikož mě nebaví čekat, nahlédl jsem do budoucích epizod a časem se koná zlepšení, budou lepší hosté př. M. Rodriguez a Tony Hawk, budou lepší testy př. souboj US ojetin nebo bitva letadla s autem ( jasně, remake Britů ) a zvyknete si i na moderátory. Víc jak na trojku se však nerozjede. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Reklama

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Není to až takové peklo, jak tu spousta lidí tvrdí. Samozřejmě, že Top Gear je jen jeden a nikdy se mu nic podobného rovnat nemůže, ale pokud se na TG US koukám jako na Automoto Revue, pak je to občas celkem i sranda. Jediný schopný z té slavné trojky je jen Tanner, který to víceméně táhne (a kvůli kterému se na to dá koukat). Dost mi ale vadí americký syndrom "most powerful / demanding / dangerous / whatever in the world", kde "world" přirozeně znamená USA. Každopádně jako filler, než vyjde nová řada Top Gearu, dobrý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama