Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off slavného britského motoristického pořadu je určen hlavně pro publikum v USA, proto mi jako evropanovi připadá tak hrozný. Prvním problém je, že všechna americká auta jsou stejná takže nechápu co chtějí porovnávat, za druhé nikdo ze tří účinkujících není sympaťák natož aby byl vtipný a za třetí a to je největší problém, neumí si, jako Jeremy, utahovat sami ze sebe. Ve druhé sérii si došlo k určitému zlepšení, ale i tak je na míle vzdálen originálu. Nápady nejsou úplně špatné, ale jaksi nedotažené do konce. Nestačí jenom dovézt supersport a natřásat se kolem něj jak je super, to si můžu rovnou pustit auto-moto-revue. Stejně tak hosté, na chvilku někoho ukážou, udělá jednoduché kolečko v autě, položí mu dvě otázky a konec. Takto je to úplně zbytečné. Chlapci se ještě mají co učit. ()

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Reklama

kestrel 

všechny recenze uživatele

Ja teraz budem robiť diablovho advokáta a poviem, že Top Gear USA nie je ani zďaleka taký zlý. Jedna vec, ktorú si človek musí uvedomiť je, že lokalizačné tímy vytvárajú tieto "pobočky" populárnych relácií tak, aby boli na mieru šité cieľovému publiku, presne ako Top Gear Australia a Top Gear Russia. Ja si myslím že Top Gear USA je dôkazom, že BBC Worldwide vie, čo robí - ja osobne som sa kráľovsky bavila - prvá časť bola síce trošičku neistá, ale nakoniec sa ku koncu pozbierala. Podľa môjho názoru - a ste viac než vítaní s ním nesúhlasiť - odráža Top Gear USA dokonale prístup americkej kultúry k motorizmu a autám tým, že hrá na struny miestnych tradícií a histórie, ako napríklad časť, v ktorej museli do jazdených áut naložiť niekoľko galónov doma pálenej samohonky a vyhýbať sa "autoritám". Samozrejme, že je to odlišné od pôvodného Top Gearu, ale ja si mylím že tieto rozdiely spočívajú hlavne v odlišnosti kultúry a za druhé, po originálnom Top Gear-e má Top Gear USA sakra veľké topánky, ktoré musí vyplniť. A ešte vždy je to rozhodne lepšie než Top Gear Australia. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Není to až takové peklo, jak tu spousta lidí tvrdí. Samozřejmě, že Top Gear je jen jeden a nikdy se mu nic podobného rovnat nemůže, ale pokud se na TG US koukám jako na Automoto Revue, pak je to občas celkem i sranda. Jediný schopný z té slavné trojky je jen Tanner, který to víceméně táhne (a kvůli kterému se na to dá koukat). Dost mi ale vadí americký syndrom "most powerful / demanding / dangerous / whatever in the world", kde "world" přirozeně znamená USA. Každopádně jako filler, než vyjde nová řada Top Gearu, dobrý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama