Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off slavného britského motoristického pořadu je určen hlavně pro publikum v USA, proto mi jako evropanovi připadá tak hrozný. Prvním problém je, že všechna americká auta jsou stejná takže nechápu co chtějí porovnávat, za druhé nikdo ze tří účinkujících není sympaťák natož aby byl vtipný a za třetí a to je největší problém, neumí si, jako Jeremy, utahovat sami ze sebe. Ve druhé sérii si došlo k určitému zlepšení, ale i tak je na míle vzdálen originálu. Nápady nejsou úplně špatné, ale jaksi nedotažené do konce. Nestačí jenom dovézt supersport a natřásat se kolem něj jak je super, to si můžu rovnou pustit auto-moto-revue. Stejně tak hosté, na chvilku někoho ukážou, udělá jednoduché kolečko v autě, položí mu dvě otázky a konec. Takto je to úplně zbytečné. Chlapci se ještě mají co učit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

Reklama

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak USA Top Gear nemá na ten gritský ani po kotníky.Vždyt ten humor není snad ani k smíchu ...to je spíš k pláči ...už jen to jak se snaží napodobovat a vše věrně kopírovat a opičit se po britském top gearu mě děsí....Je to opravdu ubohost že Američané nedokážou vymyslet něco svého.Měli by se stydět a je to opravdu ostuda pro celé USA... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama