Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

worlik 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutová oddychovka. Je docela vtipný sledovat, jak je každej z aktérů "odborníkem" na všechno, všechno ví, všechno zná, všude byl a co mu neprošlo rukama, o tom přinejmenším aspoň četl nebo slyšel...na druhou stranu je občas vidět, že se tím dá asi docela dobře živit...další americká podivnost ()

Drom 

všechny recenze uživatele

K těmhle neumělým divadelním představením, plynoucím z naprosto zcestných životních hodnot, se strašně těžko píše komentář. Viděl jsem četné ukázky několika (které jsou pod moji rozlišovací schopnost a proto budou jeden komentář sdílet) a strašně zápasím s tím, abych tu fanouškům nevmetl do jejich tupých tváří, že v hlavě mají stejnou veteš v jaký se hrabou herci v téhle pseudošou. On je totiž pak jen malý krůček k poznámkám o tom, že by neměli mít volební právo nebo být zbaveni svéprávnosti no a už jsme skoro u pracovních táborů a kulek do lebky. Ale budu na ně výjimečně hodný. Vždyť jsou to vlastně postižení chudáci bez hodnot, jejichž koníčkem je konzumovat kecy z obrazovky a věřit pohádkám. Ubožáci. Takže tu nebudu psát, jak jejich konzumem opovrhuji a dokonce ani že lidstvo je verbež. Já ten komentář prostě bez jakýchkoliv impertinencí ukončím a budeme nadále sdílet jednu planetu ve dvou realitách. Vy si necháte tu vaši, která nedává smysl, a já se vám nebudu smát. Tedy nikoliv tak často. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale áno, Amerika vie tieto srandy zahrať a vyšperkovať veľmi dobre tak, aby aj z na prvý pohľad podpultového námetu vznikol chytľavý koncept, ktorý dokáže pritiahnuť masu ľudí. Je to fake, je to blbé, až je to geniálne, a hlavne to má dobrú pointu, ktorá stojí a padá na tvorcoch. Pár častí mesačne ale stačí na to, aby ste si to znenávideli, takže buďte opatrní. 75%. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Šablonovité, po zhliadnutí tretej časti nudné. Každá jedná časť sa uberá týmto smerom, najprv sa skupina podivínov stretne, sem tam na seba zagáni a ponadáva, potom sa pustí do draženia, najčastejším slovným spojením je "PO PRVÝ KRÁT, PO DRUHÝ KRÁT, PO TRETÍ A PREDANÉ" potom začne vybaľovanie ako spod vianočného stromčeka, nasledované ocenením jednotlivých vecí a počítaním zisku, ak sa nejaký kumuluje... Kto nahrabe najviac (aj keď je hodnota práve nadobudnutého majetku čisto hypotetická, pretože dané predmety ešte treba následne predať a predajná cena sa nemusí pohybovať v tom rozpätí, ako bolo uskutočnené ocenenie), stáva sa víťazom. Pravda, do najbližšie otvoreného kontajneru. Podčiarknuté, sčítané, nekonečná dokumentárna soap opera, kde hlavné postavy príliš inteligenciou neoplývajú a ich krásu a charizmu radšej rozoberať nebudem. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)
  • Brandi Passante sa stala obeťou "kyberšikany". V roku 2010 vznikla na internete webová stránka, kde mohli ohrdnutí partneri nahrávať erotické fotky svojich náprotivkov. Celú vec dala na súd a žiadala odškodné vo výške dva a pol milióna dolárov. Sudca jej priznal iba náhrady vo výške 750 dolárov. Zároveň vydal rozkaz o tom, že má byť kompromitujúci materiál okamžite odstránený. Dôvod bol že dotyčná žena bola totiž Brandi len veľmi podobná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama