Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Joker (2019) 

U žádného jiného filmu jsem si nebyla tak jistá, že ho chci do TOP po prvním shlédnutí, jako u Jokera...jedním slovem superfamozní!

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

"A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?" a od tohoto momentu jsem věděla, že si seriál oblíbím a taky se tak stalo.

plakát

Vůně ženy (1992) 

Joo, s klidným svědomím napíšu, že se jedná o jednu z nejlepší Pacinových rolí. Tak silný film jsem už dlouho neviděla a nedělal to jen smutný osud Franka Sladea, ale celkový dojem z tohoto nezapomenutelného díla. Jak může vzniknout blízké pouto mezi dvěma cizími a odlišnými lidmi je skoro neuvěřitelné, nicméně ve Vůni ženy velmi uvěřitelné. Scénu s tangem považuji rozhodně za jednu z nejlepších.

plakát

Ztracená relikvie (2007) (TV film) 

Vzhledem k tomu, že jsem od filmu nic neocekavala, tak se mi až překvapivě libil a Martin Clunes v hlavni roli exceloval. Hezký romantický příběh na jedno podivani

plakát

Doktor Martin (2004) (seriál) 

Úplnou náhodou mi v televizi běžel český doktor Martin, který se mi nakonec dost zamlouval. Nakonec jsem shlédla úplně všechny díly, včetně filmu, který vznikl samostatně. Až pak jsem se dozvěděla, že je to věrná kopie anglické verze s Martinem Clunesem. Zkusila jsem se podívat na první dva díly a nějak jsem to nemohla překousnout. Pak jsem tomu dala šanci a nemohla se toho nakonec nabažit :D...Všechny díly jsem zkoukla do týdne a ted netrpělivě čekám na nové díly, které běží v týdenním intervalu na jedničce. S každým dílem očekávám, jak se bude vyvíjet vztah mezi Luisou a Martinem a neskutečně jim fandím a přeju jim, aby se konečně dali oficiálně dohromady. Martin je neskutečně kompikovaná osoba, trochu asociální a hlavně malinko obsedantně kompulzivní...a Luisa je trpělivá a snaží se dát vztahu opakovaně šanci. Je to zřejmě nereálný vývoj potencionálně fungujícího vztahu, ale budiž. Možná kvůli te nestandartnosti se mi to tolik zamlouvá. A v neposlední řadě se mi líbí, v jakém prostředí je seriál natočený.

plakát

Jidášův polibek (1998) 

Přiznám se, že jsem se na film podívala jen kvuli Rickmanovi, jako na další polovinu filmů ním..:-). Upřímně mě Jidášuv polibek moc nenadchl a třetí hvězdičku jsem dala právě kvuli zmiňovanému Alanovi...každopádně film neurazí a místy jsem se dokonce zasmála, nebo jsem naopak cítila napětí. Nicméně je to film, který řadím mezi ty "NA JEDNO PODÍVANÍ".

plakát

Jedné noci v jednom městě (2007) 

Na to, že film trvá hodinu, tak jsem se na to nemohla ani dokoukat. Špatné to nebylo, naopak, bylo to perfektně udělané, ale na mě příliš psycho a depresivní. Já prostě ty loutkové filmy nedávám. Lepší dvě hvězdičky

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Myslím, že kdybych byla doma sama a koukala se na tento film, tak by na mě působil mnohem lépe než v kině. Kamera byla výborná, hudba skvělá, herci špičkoví, ovšem hororové scény nic moc ( pro mě). Insidious na mě působil mnohem víc. Pro mě mnohé scény byly hodně předvídatelné. Rozhodně nejsem vůbec zklamaná, ale nadšená také ne. Film je pro mě rozhodně lepší průměr. Hodnocení možná změním po tom, co se na něj kouknu sama doma.

plakát

Kodomo no keijijogaku (2007) 

Od Jamamury mám nejraději venkovského lékaře, který je naprosto bezchybný a dokonalý. Pak jsem viděla další jeho výtvory, které byly už bohužel slabší. Ale nakonec všeho dobrého jsem si pustila Kodomo no keijijogaku a zase jsem nadšená. Animace je sice poměrně jednoduchá, tu však přesahuje hloubka tohoto krátkometrážního snímku.4,80

plakát

Standing Room Only (2004) 

Jsem asi divná, ale at jsem dělala, co jsem dělala, tak jsem si v tomto krátkometrážním filmu Rickmana vůbec nevšimla. Byli tam úplně všichni, ale ho jsem si nevšimla:-) a to mě trochu mrzí. Jinak docela milý příběh.