Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

denyny 

všechny recenze uživatele

Ach ano, tento film je jedno velké kliše, ale co vlastně čekat od romantické komedie? Mladou holku, která na konkurzu na práci zrovna nezáří, vezmou jako obsluhu na chatu pro zbohatlíky, kteří mají okouzlujícího syna. Myslím, že každému je už na začátku jasné, jak tento film skončí, ale proč ne? Film mě nenudil, Ed je šíleně charismatickej, Mikke sympatickej a stejně tak hlavní hrdinka. Film, kterej mohu vidět častěji a nemyslím si, že by mě brzo unudil. A není to zásluhou jen úsměvu Eda Westvicka . ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Modifikovaná Popelka. Kromě toho, že klofne prince, tak vyhraje ještě závod na sněžnym prknu. Ale tak koukalo se na to docela dobře, protože Felicity Jones umí hrát, občas se tu mihne anglická suchařina a je tu Billy Nighy. Kdybych měl nějakej vztah k tý nesmyslný činnosti jezdit ze zasněženýho kopce dolu, užil bych si to třeba víc. Ale i takhle se jedná o lehkej nadprůměr, kterej neurazí. 60% ()

Levak.Bob 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako pakárna a dlouho jsem měl za to že to bylo natočeno kolem roku 1995, nicméně po dokoukání mě film příjemně překvapil. Herci odvádějí vcelku dobré výkony, a ona "zazobaná" rodinka se soukromým letadlem je takřka bezchybně herecky obsazená. Je to perfektní relaxační výplňovka :) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která sice neurazí, ale ani moc nepobaví. V hlavní roli se filmem potácí holčina, která mě svým králičím úsměvem nepěkně iritovala. Navíc se část děje motá kolem snowboardingu, což mě vždycky připadal neohrabanej a neatraktivní sport plnej zhulenců v podesranejch gatích. Na druhou stranu film celkem odsejpá, takže se na to koukat dá - ve stavu nouze... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Producentka Pippa Cross o výbere hlavnej herečky: „Pamätám si, ako do miestnosti vošla Felicity Jones, keď sme robili kasting, a režisér Phil Traill sa na mňa pozrel, zdvihol na mňa obočie a ja som povedala: ‚To je Kim.‘ Bolo to takto jednoduché." (Arsenal83)
  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)
  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno