foto

Phil Traill

  • nar. 6.6.1973 (45 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Bambi Cottages (TV film)
2011 Holka s prknem
2009 Slečna zamilovaná
2003 Provaz
2002 Post
2001 Flipped
1998 Hiccup

TV seriály

2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Internet Trolls (E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Heck vs. Glossners: The Final Battle (S09E17)
The Crying Game (S09E16)
Mommapalooza (S09E13)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Thanksgiving IX (S09E07)
Halloween VIII: Orson Murder Mystery (S09E04)
Please Don't Feed the Hecks (S09E02)
další epizody (5)
2016 Mary + Jane (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Cinderella Fantasy Prom Dougie (S01E21)
Pestilence War Famine Death (S01E19)
Průměrňákovi (TV seriál)
Nestravitelné sousto (S08E02)
Ve škarpě (S07E23)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zoufalý manžílek (S07E13)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Melissino mámení (S01E04)
Rodinka na kousky (TV seriál)
College Stealing Santa Caroling (S01E11)
The Grinder (TV seriál)
Dedicating This One to the Crew (E06)
Black-ish (TV seriál)
Andre from Marseille (S01E14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Chopper (S02E22)
Průměrňákovi (TV seriál)
Riskantní podnik (S07E04)
Nebezpečný flirt (S06E16)
Odpověď (S06E14)
2014 Enlisted (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velké obavy (S06E03)
Smrad (S05E18)
Placená dovolená (S05E15)
další epizody (4)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Brown Trembler (S02E18)
T-Ball & Sympathy (S02E14)
Friendship Fish (S02E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dolarobraní (S04E20)
Valentýn IV (S04E15)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Body (S01E14)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Čiré šílenství (S02E15)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Vánoční sleva (S04E09)
Halloween III: Řízení (S04E06)
další epizody (6)
2009 Město žen (TV seriál)
Dva pistolníci (S01E08)
2005 Cvoci (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Provaz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace