Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala víc než jsem dostala. Dost mi vadilo, že na britský film to těžilo hodně z americké trapnosti a nereálnosti. Když jsem zjistila, že je to britský film, tak jsem si myslela, že to bude víc jako Anglie. Ještěže tam bylo moje milované Tyrolsko a bylo na co se koukat. A herci se mi taky vcelku líbili. A není moc reálný, aby se hlavní hrdinka naučila za tak krátkou dobu perfektně snowboardovat, když na horách nikdy před tím nebyla a na snowboardu nikdy nestála. Hory znám moc dobře, takže vím, jak to chodí. První hodinu filmu jsem se trochu nudila, ale v poslední půl hodině se to malinko zlepšilo. Stejně to ale nebude na víc než na 60%. ()

NJD 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tuctovej film o horách a lásce. Ale na druhej pohled tenhle anglickej humor na rakouských horách vlastně tak nějak funguje. Felicity Jones je k sežrání (mimochodem nemůžu se ubránit přirovnání k Šárce Pančochový), Bill Nighy šarmantní jako vždy, Bill Bailey jakoby se vrátil do Black Books - no a nakonec jsou z toho trochu překvapivý 4* ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Bylo to svěží jak čerstvě napadlý horský sníh s trefně vybraným castingem, zejména potěšíli jako obvykle Bill a Brooke, přestože zápletka ničím novým nepřekvapí. Je to holt o správně namíchaném koktejlu, co jednomu pošimrá chuťové buňky i uši a polahodí oku, samosebou podle individuálního nastavení jedince, jak jinak! Když mi v závěru této slaďárny ukápla slzička nad extrovní produkcí holky s prknem, nemůžu jít níže, i když se ze své nížiny v životě nevyškrábu na žádnou z viděných výšin a prkno znám leda tak z praktických lekcí žehlení.☺ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Tamsin Egerton nemala žiadne lyžiarske ani snowboardové skúsenosti a trávila veľa času s trénerom, no hoci sa do práce skutočne zažrala, v záverečnom zostrihu filmu ju nevidno lyžovať. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Sankt Anton am Arlberg v Rakúsku a v Garmisch-Partenkirchene v Nemecku. (Arsenal83)
  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama