Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

NJD 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tuctovej film o horách a lásce. Ale na druhej pohled tenhle anglickej humor na rakouských horách vlastně tak nějak funguje. Felicity Jones je k sežrání (mimochodem nemůžu se ubránit přirovnání k Šárce Pančochový), Bill Nighy šarmantní jako vždy, Bill Bailey jakoby se vrátil do Black Books - no a nakonec jsou z toho trochu překvapivý 4* ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

No, asi je to moje vlastní chyba, že jsem od toho čekala něco víc, když jsem věděla, jaký to tady má hodnocení. Chtěla jsem to vidět už dlouho, Felicity Jones je moje oblíbená herečka a miluju lyžování a Alpy. To bylo ale asi tak všechno, co v tomhle filmu stálo za to. Dialogy nedávaly smysl, přišlo mi to jako nahodilý shluk replik. Ed Westwick je strašně prkenný a přišel mi stejný jako Chuck, a to jsem na Gossip Gil ani nekoukala. Chvílema jsem se zasmála, ale už se na to asi nepodívám. ()

Levak.Bob 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako pakárna a dlouho jsem měl za to že to bylo natočeno kolem roku 1995, nicméně po dokoukání mě film příjemně překvapil. Herci odvádějí vcelku dobré výkony, a ona "zazobaná" rodinka se soukromým letadlem je takřka bezchybně herecky obsazená. Je to perfektní relaxační výplňovka :) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Ed Westwick šiel do natáčania ako už skúsený lyžiar, lyžoval od 12 rokov, ale nebol trénovaný na snowboarde, mal za sebou iba jednu lekciu. (Arsenal83)
  • Film bol jednou z niekoľkých ponúk od Toma Williamsa producentke Harriet Rees na Medzinárodnom festivale scenáristov v roku 2007, ktorá si tento scenár nakoniec vybrala. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton nemala žiadne lyžiarske ani snowboardové skúsenosti a trávila veľa času s trénerom, no hoci sa do práce skutočne zažrala, v záverečnom zostrihu filmu ju nevidno lyžovať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama