Reklama

Reklama

Agents of Secret Stuff

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2010, 35 min

Obsahy(1)

Krátký, komediální film, režírovaný Wong Fu Productions, herci jsou většinou baviči z YOUtube. Aden (Ryan Higa) je tajným agentem A.S.S. (Agents of Secret Stuff), a aby dostal odznak H.O.L.E. (Honorary Operative License Entitlement) musí chránit Taylor (Arden Cho) před organizací S.I.N.S (Society Involving Not-so-good Stuff). Vydává se za normálního mexického spolužáka ze střední školy, a protože je podezíravý a světa neznalý, má problém mezi ostatní zapadnout. (J3T)

(více)

Recenze (4)

Snathoras 

všechny recenze uživatele

Nigahiga je prostě borec! Ty jeho nápady jsou originální a není se čemu divit, že je jednou z ikon youtube součastnosti :) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Dávam síce tri hviezdičky, ale pocity sú kladné. Tento filmík si totiž vyrobili štyria kamaráti len pre radosť a keďže je to skrz naskrz amatérske (v zmysle "nepracovali na tom profesionáli") a teda chlapci nemajú skúsenosti s točením filmov (nie, 3-minútové videá na youtube sa nerátajú medzi filmy), musím uznať, že som bol príjemne prekvapený (humor Ryana Higa mi vyhovuje). Problém je ale v tom, že tento humor viac vynikne pri spomínaných 3-minútových youtube videách s rýchlym strihom, ako pri dlhých scénach v 35 minútovom filme, kde už treba aj rozpovedať príbeh. Aj tak ale verím tomu, že ak by sa pohrali pri strihaní a skrátili to celé na 25 minút, bolo by to aspoň o 20% lepšie. ()

POWY 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho neočekával, Ryan Higa s jeho humorem nesedí každému. Já ho také moc nemusím, ale tenhle počin se mi líbil. Rozhodně bych takovéto filmy viděl mnohem radši v televizi, než cokoliv rádoby zábavného co se dneska vysílá! Nějaký náznak příběhu tam přece jenom je, nečekejte však nic velkolepého. Jednoznačně mě tenhle film pobavil a doporučuji ho zkouknout ;) ()

Reklama

Reklama