Reklama

Reklama

Elán

(koncert)
Hudební
Česko, 1996, 49 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu k 15. výročí slovenské rockové skupiny z pražské Lucerny s hosty Petrem Jandou a Vašo Patejdlem. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Elán v pôvodnej zostave so starými hitmi, tak ako sme ho mali radi. Janda tam bol naviac a skôr to kazil. RIP Vašo Patejdl 2023. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Elánu na rozdávání, hitovky oslovující publikum, ale přesto atmosféra v televizním záznamu nepřenositelná. Dojem: chladný profesionalismus. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hudobna grupa zvana Elan mala este v roku 1996 stale co ponuknut. Horsie je ale to, ze o 10 - 15 rokov to uz prestalo platit. 72 % z nostalgie a z toho uhla pohladu, ze ich stare piesne boli na urovni ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Jedna ze skupin, kterou naprosto nemusím ( podobně jako Katapult)....Je to pop nebo rock? Navíc mají obě kapely v čele velkohubé lídry ale když začnou hrát, zní to jako ze starého rozhlasu po drátě....a to rozhodně neplatí jen při tomto postarším koncertě, ale i v současnosti. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Elán som mal veľmi rád (teraz už len skôr z nostalgie), no akosi úplne iné skladby (len tak na príklad "Van Goghovo ucho"), než tie, čo zazneli na tomto zázname. S výnimkou troch - štyroch. Ale musím uznať, publikum si tu zaspievalo parádne, to sa mi páčilo. 60%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama