Reklama

Reklama

Mňága & Žďorp On Stage

(koncert)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Marcel Nevín

Hrají:

Petr Fiala

Obsahy(1)

Výtečná kapela z Valmezu a její největší hity v neopakovatelném koncertním provedení. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S Mňágou a snad se dá napsat, že i se Žďorpem, jsem se skamarádil na konci osmdesátých let, prožil jsem s nimi kouzelná devadesátá léta a s mírným zklamáním jsem pak sledoval, že skupina nástup do nového tisíciletí až tak úplně nezachytila. Je to jasné, chlapi jsou starší, mladické nadšení se nenápadně obrousilo zkušenou profesionalitou a to na mně zkrátka až tak nezabírá. Přesto jsem byl dopředu přesvědčen o tom, že koncertu Mňágy napálím bůra, i kdybych měl zlehka přivřít obě oči, ale nakonec jsem to nedokázal. Připadám si teď ukrutně objektivní, ale radost z toho rozhodně nemám. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Nejsem objektivní, protože mám Mňágu hodně rád (zlaté pubertální časy). Ale ten koncert mohl být vážně velmi dobrej. Já bych dával nejméně 3 hvězdy, i kdyby těch 55 minut Fiala jenom vystupoval z auta a zase do něj nastupoval. Z tohohle pána, kdysi se prezentujícího kouzelnou prkenností, se stal bavič, moderátor, tanečník a choreograf... ()

Frakira 

všechny recenze uživatele

Mňága - to je pro mě nostalgie a i když na jejich koncerty už nechodím, koukám, že jim to pořád šlape jako zamlada a že si to užívají, a to je dobře... ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Všechny kazety a poté i CD mám doma :-) Teda úplně všechny ne! Ty poslední dvě jsem vynechal. Je pravda,že taková ta "opravdová" Mňága nás opustila po albu "Bajkonur",které sám Petr Fiala označil jako nejhorší,které kdy natočili. Ovšem koncert je úžasný. Viděno na ČT :-) ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Tento koncert jjsem viděl na čt2. Zcela mi napravil neuvěřitelně zpackaného a smutného Silvesttra 2010. Mňága je kapelou starších pánů, ale ukázali, že muzika je pořád baví a hlavně jim to perfektně šlape. ()

Holobrádek 

všechny recenze uživatele

Kluci zase ukázali, že nejedou na setrvačník, ale umějí stále táhnout. Nové i staré skladby umějí zahrát pěkně zostra, což je vidět na každém koncertě, v LMB pak dvojnásob. Tenhle záznam je toho dokladem. Já sám musím první abstinenční příznaky zahánět mp3kami, které jsem si z DVD vytvořil... Kluci, jsme zvědavi, co si na nás chystáte příště. Jedem, jedem! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert s novými i starými písničkami. Petr Fiala je stále plný života a jejich hudba pořád šlape, jak má. Vidět jejich koncert je ta správná cesta k pohodě. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb DVD 1 1. Písnička pro Tebe (Petr Fiala /Petr Fiala) 2. Píseň kostelní (Jaromír Mikel/Petr Fiala) 3. Rajčata a růže (Petr Fiala, Petr Nekluža/Petr Fiala) 4. Miluju! (Petr Fiala/ Petr Fiala) 5. Dutý ale Free (Petr Fiala, Martin Knor/ Petr Fiala) 6. Něgdy (Petr Fiala /Petr Fiala) 7. Goin' Blind (Jaromír Mikel, Petr Fiala /Petr Fiala) 8. Matahari (Petr Fiala /Petr Fiala) 9. Bylo deset, bude jedenáct (Jaromír Mikel, Petr Fiala /Petr Fiala) 10. Člověk nového typu (Jiří Fiala/Petr Fiala) 11. Nevzpomínám (Lukáš Filip/Petr Fiala) 12. Na konečnou (Petr Fiala /Petr Fiala) 13. I cesta může být cíl (Oldřich Janota/Oldřich Janota) 14. Ajlavjů (Petr Fiala /Petr Fiala) 15. Na svobodě (Petr Fiala, Martin Knor/Petr Fiala) 16. Nagasaki Hirošima (Karel Plíhal, Jaromír Nohavica/Karel Plíhal) 17. Co zbývá mi ještě?! (Herbert Ullrich /Petr Fiala) 18. Některé otázky už si prostě nekladu (Petr Fiala, Jiří Tibitanzl /Petr Fiala) 19. Hodinový hotel (Petr Fiala /Petr Fiala) 20. Spaste svoje duše (Petr Fiala /Petr Fiala) 21. Nejlíp jim bylo (Petr Fiala /Petr Fiala) 22. Made In Valmez (Petr Fiala /Petr Fiala) 23. Ne, teď Ne! (Petr Fiala /Petr Fiala) 24. Klec v kleci (Petr Fiala /Petr Fiala) 25. Chtít chytit vítr (Vladimír Merta/Vladimír Merta) 26. Salám banán (Petr Fiala /Petr Fiala) DVD 2 VIDEOKLIPY 1. Kocourkov (Československá televize 1990) 2. Hodinový hotel (N.A.R. Records 1990) 3. Výhledově (N.A.R. Records 1990) 4. Ne, teď Ne! (N.A.R. Records 1990) 5. Něgdy (BMG International Czechoslovakia 1992) 6. 17B (BMG International Czechoslovakia 1992) 7. Myslel jsem si, že je to láska (BMG International Czechoslovakia 1992) 8. Otčenáš (Monitor Records spol. s r.o. 1993) 9. Dveře do pokoje (Monitor Records spol. s r.o. 1993) 10. Po kapkách (Monitor Records spol. s r.o. 1993) 11. Chtěl bych (Monitor Records spol. s r.o. 1993) 12. Měsíc (Monitor Records Ltd. 1994) 13. Splynul (Monitor Records Ltd. 1994) 14. Nech mě spát (Monitor-EMI 1994) 15. I cesta může být cíl (Monitor Records Ltd. 1995) 16. Berousek (Monitor Records Ltd. 1995) 17. Nejlíp jim bylo (Monitor Records Ltd. 1995) 18. Vím, kam mám jít (Monitor-EMI Records s.r.o., 1996) 19. Ve 4 ráno (Monitor-EMI s.r.o. 1997) 20. Spaste svoje duše (Monitor-EMI s.r.o. 1998) 21. Bylo deset, bude jedenáct (Monitor-EMI s.r.o. 1998) 22. Písnička pro tebe (Monitor-EMI s.r.o.2000) 23. Před sto lety (Monitor-EMI s.r.o. 2001) 24. Ajlavjů (EMI Czech Republic s.r.o. 2003) 25. Na eskalátorech (EMI Czech Republic s.r.o. 2005) 26. Dutý ale Free (EMI Czech Republic s.r.o. 2003) 27. Na stanici polární (EMI Czech Republic s.r.o. 2008) 28. S kufrem a se ženou (EMI Czech Republic s.r.o. 2010) ()

Sorensen 

všechny recenze uživatele

Už to prostě není ta stará dobrá skupina. Souběžně s tím, jak se Petr Fiala zaláskoval, změnil se projev celé skupiny. Desku od desky jdou s kvalitou dolů. To, co bývalo nadčasové, vyměnili hoši za laciné rýmovačky typu "polární - solární". Sorry, ale tohle není můj šálek kávy. "Půjdu si dát to kafe, možná se něco změní..." ()

Reklama

Reklama