Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

estar23 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek! Pouštět si všechny zápasy a koukat, jak situace nebyla vůbec jednoduchá a nakonec jsou z toho zlatí hoši. To co řekl Jágr je největší pravda. Je jedno kolik hvězd jede na mistroství, protože to není všechno. Rusko - tým téměř bez konkurence, ale češi byli opět ve správný čas na správném místě. Zlato na krku podceňovaného týmu říká jen jedno - bojovnost a vůle týmu je to nejdůležitější. Tenhle dokument mluví o všem důležitém a člověka to dožene k slzám nejen proto, že někteří z Pánů hokejistů už nejsou mezi živými. Perfektní, hoši děkujem! ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jak jinak? Hodnotim hlavně svoje dojmy z tohoto... Já ten hokej miluju! --- 7.9.2011 - Nevim pořádně co napsat k tomu co se dnes stalo. Tohle už se netýká hokeje. Když víte, že se jedná o normální lidi, kteří na vás občas mluví v televizi v hokejových rozhovorech, kteří vyjíždí na led, aby vám dělali radost, protože hokej je nádherná hra, a oni nám tu hru ještě zkrášlují svými osobními výkony...když víte, že i přesto všechno je to jenom blbej hokej, jen zábava a (pro ně navíc) zaměstnání, když víte,že oni mají své rodiny, svoje přátelé, ..když si tohle člověk uvědomí, tak neni možné nebýt zasažen touto tragickou událostí.. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle asi nepotřebuje žádnej extra výmluvnej komentář. podobně jako třeba u Nagana se ani zde nehodnotí až tolik kvalita dokumentu, jako především téma na který je zpracován. Jo tohle byla událost. Nagano už si moc nepamatuji, ale tenhle turnaj mám v živé paměti. Vlastně kdybych to bral filmovou logikou, tak je to dost klišoidní pohádka z nerealistickým happyendem, ale tohle se stalo! Důkaz, že nejlepší příběhy píše život sám. Jo a to, že Džegr nedostal za svůj památnej projev Oscara je vrchol nespravedlnosti! 100% ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Byl to můj úplně první turnaj, který jsem sledoval (ve svých 10) a prožíval jsem ho od samého začátku až do posledních zlatých vteřin finále. Neskutečné, co dokázal tento tým, a pro mě je to nezapomenutelný zážitek plný skvělých momentů, na které vždycky rád vzpomínám. Rachůnek, Marek, Jágr, Rolinek, Vokoun, Koukal, Klepiš a všichni ostatní jako jeden tým v jedné nádherné pohádce. A samozřejmě skvělý Záruba! Bohužel, stejně jako jsem brečel radostí z titulu mistrů světa, jsem o necelý rok a půl později brečel smutkem z nešťastné události v Jaroslavli. Tak ať tento dokument slouží chlapcům jako památka v hokejovém nebi. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa, které pro Čechy začínalo propadákem a končilo pokladem! Rusové byly odříznuty od šňůry svých 27 vyhraných zápasů v řadě. Každému na světě jsme dokázali, že Český hokej není dobré podceňovat a že ještě máme nějaké naděje povzbudit naší mládež k tomuto krásnému sportu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama