Reklama

Reklama

Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!!

(pořad)
  • Japonsko Dauntaun no Gaki no Tsukai ya Arahende!! (více)

Obsahy(1)

Nejen v Evropě si tento seriál nenašel příliš mnoho diváků, ale naopak v rodné zemi toho seriálu, tedy v Japonsku, patří tento seriál k nejznámějším a nejoblíbenějším. Gaki no Tsukai zachycuje tradiční japonský humor a mezi hlavní aktéry patří Matsumoto Hitoshi a Hamada Masatoshi, kteří hned z kraje přibrali mezi sebe další tři známé japonské komiky: Yamasaki Hosei, Tanaka Naoki a Endo Shozo a v tomto složení je v epizodách GnT můžeme vídat, po celou dobu vysílání seriálu. (Pulos)

(více)

Recenze (9)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Samotný seriál jsem snad ani nikdy neviděl ale úchylné batsu games nebo speciály v tiché knihovně jsou naprosto dokonalé. Asi jenom japonci dokážou natočit takovéhle cosi, ve kterém se skupinka týpků nechá mlátit obuškem a přesto to celou dobu přijde zatraceně vtipné - přitom některé batsu games mají i 5 hodin. Asi nejlepší mi ale přišlo No-Reaction Pie Hell, ve kterém Matsumoto musí ignorovat že po něm zbytek osazenstva háže dorty. ()

G_I_S_M_O 

všechny recenze uživatele

Je to jako droga. Nedokážu si představit nic vtipnějšího jak výtvory Downtownáků Matsumota, Hamady a jejich pobočníků Yamasakiho, Enda a Tanaky. Never gets old! ()

JoVanGogh 

všechny recenze uživatele

S GNT som si užila zatiaľ najväčšiu zábavu, aká sa dá pozeraním do obrazovky užiť. Vďaka za Japoncov a ich nezameniteľný zmysel pre humor. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Pokaždý když thaiboxer kope chudáka vyděšenýho Tanaku, probouzí se ve mě mateřský instinkty. Ale stejně se u toho řežu smíchy jak blázen. Asi to není zrovna inteligentní humor, ale já prostě z těch vtipů nemůžu. Gaki no Tsukai jsou jedním z mých léků na blbou náladu, který pokaždý spolehlivě zabere. MATSUMOTO - OUT! ()

LaaN93 

všechny recenze uživatele

pre mňa veľmi obľúbená komédia !!! neskutočne som sa bavil !!! najlepší je pre mňa Matsumoto Hitoshi a Hamada Masatoshi. Ale aj Endo Shozo, (Yamasaki) Tsukitei Hosei a Tanaka Naoki (Thai Kick OUT). A takisto aj smiešny Fujiwara Hiroshi, Matsuko Deluxe, Masahiro Chono, Nishio Kazuohko (Pizza-cap), Rola nebo Lola :D dávam plných 100 % !!! najviac milujem série No-laughing :) ()

Reklama

Reklama