Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vykašleme se na příběh. Vykašleme se na umění. Vykašleme se na myšlenku. Tohle je poctivé novodobé béčko, kde sexy ženský šílí, fighteři mají do detailu vymakanou choreografii a pekáč buchet, "sensej",který nebojuje,jen radí a kýčovitě romanticky milostná linka, která nesmí chybět, provází celým "dějem/nedějem"! Veliká škoda, že se Jai White bojově vic neodvázal,protože z dob minulých každý jeho fanoušek ví,že na to sakra má!! ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší než jednička? NE! Bylo tam více akce? Rozhodně! Ikdyž tam byli dobré souboje, skuteční bojovníci MMA, tak se to prostě jedničce nevyrovnalo. 1čka pro mě měla lepší příběh, lepší milostnou zápletku, lepší hlavní postavy (kladas/záporák). Tady bylo všechno strašně rychlý. Z utlačovanýho prodavače Justina se za chvíli stane fighter, kterej rozmlátí tři borce najednou jako nic? MJW se snažil vypadat tvrdě. docela se mu to i podařilo (ty naušnice byly "COOL") a mě osobně se v NBD2 libil o dost více než např. v BloodNBone. Ale i přes tohle všechno tomu dávám 5*, protože je to jeden z mála filmů o MMA, které za něco stojí! 80% ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

V dvojke sa v úlohe trénera Casea predstaví Michael Jai White, ktorý sa ujme aj režírovania. No a úprimne, nestálo to za veľa. Vidíme ešte stupídnejší scenár ako v jednotke, samozrejme všetko možné klišé pozbierané najmä z akčných filmov, kvalitných súbojov je veľmi málo (najlepší asi ten s policajtmi) a gradácia resp. finále takmer žiadne. Možno to stačí dnešným teenagerom, mne ale nie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako video sračka a bohužel první dojem neklame, sice souboje jsou celkem v pohodě, Michael Jai White s naprosto montrózní muskulaturou je tam za správnýho učitele, ale když člověk kouká, jak během pár dní z šikanovanýho ubožáčka je vyholenej potetovanej svalnatej psychopat, co tam dělá shyby, tak se i přes ty občas slušný bitky nedokáže říct nic jinýho, než že to je prostě sračka a lepší by bylo, kdyby to vydali jen jako sérii soubojů než jako film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama