foto

Channing Tatum

  • nar. 26.4.1980 (36 let)
    Culman, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Channing Tatum se narodil 26. 4. 1980 v Alabamě. Jeho celé jméno zní Channing Bryan Isaac Tatum Anderson. Má irské, francouzské a americké kořeny. Když bylo Channingovi 6 let, přestěhoval se s rodinou do Mississippi. Během dětství začal se sportem. Hrál fotbal, baseball a studoval válečnou strategii. Získal fotbalové stipendium na Glenville State College, ale později se o fotbal přestal zajímat.

Začal se živit jako model (např. Vogue) a také získal práci jako tanečník v klipu Ricky Martina "She Bangs". Hrál v několika reklamách (Pepsi, Mountain Dew). Coby herec rozjel kariéru v roce 2004, kdy se objevil v epizodě seriálu CSI. Jeho první filmová role byla ve filmu Coach Carter, kde si zahrál se Samuel L. Jacksonem. Malou roli ztvárnil také ve filmu Válka světů. Rychle následovaly filmy jako Supercross a Spoušť (Havoc). V roce 2006 pak přišly filmy, které ovlivnily jeho kariéru, a to Super náhradník a Let's dance.

lemoni

Herecká filmografie

2018 Gambit
2017 Kingsman: Zlatý kruh
Logan Lucky
MIB 23
Untitled Musical Comedy
2016 Ave, Caesar!
2015 Bez kalhot XXL
Jupiter vychází
Osm hrozných
2014 Hon na lišku
Idiotsitter (TV seriál)
Kniha života
LEGO® příběh
22 Jump Street
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
Don Jon
G.I. Joe 2: Odveta
Movie: The Movie 2V
Útok na Bílý dům
Vedlejší účinky
2012 Bez kalhot
Navždy spolu
21 Jump street
2011 Dilema
Orel Deváté legie
Uzavřený případ
Zkrat
10 Years
2010 Milý Johne
Morgan and Destiny's Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo
2009 G. I. Joe
Veřejní nepřátelé
Život je boj
2008 Let's Dance 2
Ve službách války
2007 Trap, The
Vzpoura v Seattlu
2006 Let's Dance
Průvodce k rozpoznání tvých svatých
Super náhradník
2005 Coach Carter
Spoušť
Supercross
Válka světů
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
2014 Hollywood Film Awards (TV film)
2013 Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
2012 Casting By
Nitro Circus

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 Lip Sync Battle (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
V divočině s Bearem Gryllsem (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)
2013 CIRCUS HALLIGALLI (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2013 (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
2008 The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(2 659)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace