Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčková ozvěna Warriora pro teenage publikum. Předvídatelné až hanba, co do motivací postav nedotažené, řemeslně podprůměrné. Ovšem jako zábavná blbinka je tenhle ošoupaný videofilm, který jako by vypadl z osmdesátých let, jednoznačné guilty pleasure. Dunící hiphop, nálož soubojů, krásné slečny a Michael Jai White klidně vynahradí scenáristickou bezradnost a levnější technickou stránku. Ovšem při srovnání s Undisputed se The Beatdown stále krčí kdesi v rohu. 7/10 ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

Reklama

Proky 

všechny recenze uživatele

První díl byl velmi velmi povedení opravdu krásně zpracován poměrně dobré obsazení herců a oblíbil jsem si ho proto jsem se velmi těšil na pokračování které také přišlo ale bylo to velké zklamání výkon herců pod průměrný příběh ucházející hudba nezajímavá prostředí filmu nezajímavé.nedoporučuji radši si puste znova první díl ! ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je ako cez kopirák toho prvého, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké vás nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč na podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pacifikuje poltucet uniformovaných pred vlastnou dodávkou. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť dospelých borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti či sa preberajú až po zápase. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka sa mi aj napriek rovnakému dejisku diania ľúbila, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje už videné. Dúfam, že záver trilógie ponúkne konečne dospelú rezanicu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co má tohle společného s prvním dílem? Vůbec nic. Že bych byl nějak zklamán, to se říct nedá. Já jsem čekal, že se tohle sveze na oblíbenosti jedničky a že to bude pouze nastavovaná kaše. Ovšem výsledek je opravdu dost tragický. Herecké výkony nejsou žádné. Chápu, že jsou to mlátičky v UFC, ale pak nevidím důvod je cpát před kameru. Krom toho, že jsou abnormálně nesympatičtí. A to teď už nemluvím o Timmovi z filmu, ten alespoň připomíná Marva ze Sin city. Mluvím o tom boxerovi a hlavním kašparovi. To jsou snad už herci ne? Nebo alespoň se tak tváří. Příběh má víc postav než zvládne utáhnout a sympatie, nebo nedej bože city, tu nejsou žádný. Strašný střih jen posouvá scény ke konci, které tentokrát je předvídatelné a co hůř i k smíchu. Hlavní borec, co za celý film dostává nejvíc ran a nejvíc leží na zemi, tak najednou poráží všechny. Ani si nevzpomínám, zda se mu povedlo udělat pěstí díru do papíru. (I když trenér tvrdí, že bez toho se do další lekce nedostane). Zvláštní. Celý film směřuje k tomu, aby ukázal, že to největší pako vyhraje nad jiným borcem, co umí skvěle capoeiru. Nemluvě o tom, že snad není ve filmu jediná kapka krve a po zápase nejsou protagonisté ani odřený, ani zpocený, ani nekrvácej. Naopak mají skvěle nagelovaný vlasy a zvládnou telefonovat a líbat všechny holky okolo sebe. To, že si jednu holku předávají dva frajeři už mě pak ani nepřekvapuje. (30 %) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)

Reklama

Reklama