Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

InJo 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že tento pořad nemůže zcela zatratit žádný heterosexuální chlap. ;-) Ale sledovat to pravidelně se prostě nedá, poněvadž je to pořád totéž a dřív nebo později to omrzí i jako totálně primitivní "zábava". Pokud nemůžete v noci spát (nebo uleháváte velmi pozdě jako já), tak je ale asi o něco lepší nápad koukat na tohle, než třeba na teleshopping. ;-) ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to dávali později, mohl by to být zdatný konkurent vážné hudby nebo Chaplina, pro které se na ČT evidentně nenajde jiná vysílací doba než třeba 2:55 nebo 3:30. Nebo teleshoppingu na dalších stanicích. Viděla jsem jednou kousek, kde notně použitá krákorající ušmudlaná E-pětapadesátnice laškovala s podobně intelektuálně disponovaným pánem. Pořád mu nabízela, že se svlíkne, ale pán nechtěl a já jsem se mu teda ani nedivila. Jak to dopadlo, nevím, bála jsem se, že se fakt svlíkne, tak jsem přepnula:-) Ještě po přečtení komentářů: já nevím, tohle byl fakt můj úlet, že jsem to viděla, ale kdybych nemohla spát, tak si pustím třeba DVD nebo rádio, ale tohle teda fakt už nikdy. Teleshoppující Horst Náušnička je proti tomuhle Bergman! A ve svém věku je teda i čistější a úhlednější než ta umaštěná a vymaštěná děva, kterou jsem měla tu čest vidět:-) ()

Reklama

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Já musím tu jednu hvězdu dát. Ne kvůli naprosto debilnímu pořadu tahajícímu prachy pomocí výhodného volání od diváků, kteří jsou buďto v jiném stavu (a ne těhotní) nebo jejichž IQ nestačí ani na to, aby pochopili, co znamená "ztište si tu televizi". Já ho dávám kvůli některým svlečnám. Jsou opravdu pěkné, ale především vydrží hodinu kecat naprosto o ničem, i přesto se to ale dá poslouchat. Když to srovnám s Red News, kde mají většinou problém, jak s textem (i přesto, že jde o minutový pořad), tak s přednesem, tak zde musím dát to hodnocení výš. Tady totiž holky působily vcelku klidně a příjemně. I když možná jsem měl jen štěstí, viděl jsem všeho všudy jeden celý díl a pár chvilek o délce reklam na jiných stanicích. ()

mab 

všechny recenze uživatele

Pokud od toho pořadu nečekáte něco víc, případně nejste tak naivní, aby jste věřil, že můžete vydělat, tak je to príma pořad na tu noční hodinu, ve které běží. Některé holky jsou hezké a některé i vtipně ukecané, na vysílací dobu to z lepších programů. To mi připomíná, že já ještě nedal odpad papořadu Volejte Věštce... tak ne, dobrý, dal. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Lidské nápady neznají mezí a bylo samozřejmě jen otázkou času, než se něco takového objeví. Často ne příliš hezká děva se kroutí a vyzývá diváky k zavolání na předraženou telefonní linku s příslibem výhry nějaké koniny či sundáním toho či onoho, ukazuje povislou tetovanou kůži či kusem kovu zpitvořenou bradavku. Kombinace soutěže a erotiky, kdy soutěž je jen trapná zastěrka a vyhrát se nedá kravina dražší než celková cena hovoru volajícího, je přesně ten pořad pro nespavé úchyláky, nadržené floutky a opilce vracející se v podnapilém stavu z putiky. Přínos, krom vlhkého uspokojení některého z výše uvedených pošuků, je nulový, však ve svém vysílacím čase asi to nejatraktivnější. Jednu hvezdičku za ventilování komplexů pošahaných volajících, lepší, než když budou obtežovat dámy na ulici. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama