Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

KarMir odpad!

všechny recenze uživatele

"LCD PLAZMA televizka tak pánové šup šup voláme voláme už je mi tady vedro"... no do prdele kdo na tuhle hovadinu může koukat, my u toho doslova chcali smíchy jak někdo tak pitomej může moderovat pořad a jak ty s odpuštěním "volové" (pozn.: nechci nikoho urazit) tam můžou za ty prachy volat a honit si mašinu při pohledu na super sexy snad miliardkrát použité přirození dámy.... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou akorát žasnu nad výdobytky dnešních možností plastiky. Zrovna teď je tam ženská co spíše vypadá jako chlap a kecá naprostě nesmysly.Samozřejmě na sebe cpe podvazky nebo co, k poprsí si tiskne jakési falešné bankovky nebo esa nebo jiné karty, mele nesmysly apod. Ani nevěřím,že tam ti lidé opravdu volají za 90 kč na minutu???JSTE NORMÁLNÍ??proboha!! ()

Reklama

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Stále se nepřestávám divit kolik dementů se najde a vyhodí hromadu peněz za hovor,jen aby svlíknul nějakou vyžilou striptérku.Tahle soutěž je jen na odrbávání lidí.Kráva tam řve volejte,volejte,nespěte a když to člověk prý zkusí,tak ho nechají za 90Kč za minutu poslouchat akorát plky z automatu dost dlouho na to,aby z něj vyždímali hromadu peněz za hovor a pak ho stejně do studia nespojí s tím,že jeho hovor nebyl náhodně vybrán a že to může zkusit znovu.Maník provolá třeba 800 aby se pak dozvěděl,že vyhrál třeba sluchátka za 500,nebo dokonce nic. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to dávali později, mohl by to být zdatný konkurent vážné hudby nebo Chaplina, pro které se na ČT evidentně nenajde jiná vysílací doba než třeba 2:55 nebo 3:30. Nebo teleshoppingu na dalších stanicích. Viděla jsem jednou kousek, kde notně použitá krákorající ušmudlaná E-pětapadesátnice laškovala s podobně intelektuálně disponovaným pánem. Pořád mu nabízela, že se svlíkne, ale pán nechtěl a já jsem se mu teda ani nedivila. Jak to dopadlo, nevím, bála jsem se, že se fakt svlíkne, tak jsem přepnula:-) Ještě po přečtení komentářů: já nevím, tohle byl fakt můj úlet, že jsem to viděla, ale kdybych nemohla spát, tak si pustím třeba DVD nebo rádio, ale tohle teda fakt už nikdy. Teleshoppující Horst Náušnička je proti tomuhle Bergman! A ve svém věku je teda i čistější a úhlednější než ta umaštěná a vymaštěná děva, kterou jsem měla tu čest vidět:-) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že tento pořad nemůže zcela zatratit žádný heterosexuální chlap. ;-) Ale sledovat to pravidelně se prostě nedá, poněvadž je to pořád totéž a dřív nebo později to omrzí i jako totálně primitivní "zábava". Pokud nemůžete v noci spát (nebo uleháváte velmi pozdě jako já), tak je ale asi o něco lepší nápad koukat na tohle, než třeba na teleshopping. ;-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno