Yes or No, Yak Rak Kor Rak Loei

Yes or No, So I Love You

Romantický / Komedie

Thajsko, 2010, 96 min

Milé, miestami celkom vtipné, navodzujúce veľmi príjemnú atmosféru... takže nezáživný scenár, postavený na klišé ľúbostnom trojuholníku, bol veľkým sklamaním... Pôsobivé vizuálne spracovanie a sympatické obsadenie sa však napriek tomu postarali o pôvabný emotívny zážitok ;)(9.1.2012)

Dívalo se mi na to hrozně hezky. Už od samého začátku jsem bez problémů zapadla do děje a bylo se na co koukat. Příjemné herecké obsazení, prostředí, hudba i kamera. Thajci mají navíc krásně zvládnuté polibky a všechny dotykové scény. Vlastně nemám co vytknout, proto 5*.(17.11.2011)

Citlivý příběh, který kazí lacinější zpracování (trochu ve stylu TV filmu) a dost ohrané zápletky. Jinak se na to dívá dobře. Jen polibky jsou mnohem cudnější než ve filmech pro pamětníky - zvláštní, byl jsem zvyklý, že právě thajské a hokgkongské seriály jsou oproti korejským a japonským odvážnější. # "Když jsem byla malá, máma mi říkala, že když máš někoho ráda, je to, jako by ti v břiše létali motýli. Ale s P'Vanem to není ani housenka." # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4(16.4.2012)