Reklama

Reklama

Smrtící vegetace

(TV film)
  • Česko Semena zmaru (více)

Když jsou semena rostlin z původní Rajské zahrady necitlivě přenesena do dnešního toxického klimatu, rostliny v našem kontaminovaném prostředí transformují a mění se v plazící se masu listí, což způsobí spoušť na zemi. (TV Barrandov)

Recenze (19)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér Paul Ziller ma opantal svojou absolútnou neschopnosťou a diletanstvom. Točí neskutočné sračky. Jeho filmy majú nízky rozpočet, hrajú v nich otrasní herci, digitálne triky sú na primitívnej úrovni a scénare nemajú nič spoločné so zdravím rozumom. Napriek tomu som už videl osem tých jeho brakov. "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín" no a teraz som si pozrel aj titul "Korene zla". Osem filmov, osem príšerných diváckych zážitkov. Ziller je totálny babrák. * ()

pavel80 

všechny recenze uživatele

Z vraždící vegetace mi uvízla nejhlouběji, ta naše česká Adéla, co ještě nevečeřela. Nejsem tedy odborník na žánr vzatý. Film si, ale určitě zaslouží minimálně, alespoň jednu hvězdičku za snahu, aby se neustále na obrazovce něco dělo a další za Zillera. Paul Ziller se ve své kategorii filmů vyzná a natočí-li další oddychový sci-fi film, tak se určitě podívám. PS: Doporučuji shlédnout Loch-ness teror. ()

Reklama

erpe odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že i sci-fi by mělo stavět na nějaké logice, možnostech a rozumu...tohle postrádá úplně všechno. Splácanina bez scénáře. Chudáci herci...co musí občas hrát, aby se uživili, to už hraničí se sebeobětováním :( U těchto filmů si vždycky říkám, kde jinde by peníze na jejich vznik byly potřebnější...a v tomhle případě naprosto kdekoliv :( Je ostuda, co se dalo natočit ještě v roce 2011. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda od Zillera mám nakoukáno poměrně dost, tohle mě ale dost zklamalo. Jakýsi kořeny likvidují lidi. To znělo na fajn béčko od Syfíčka, ale bohužel film se podle mě zasekl v půli. Od druhé půlhodinky jsem se začal setsakra nudit a to je škoda. Efekty nejsou vůbec špatné co se týká syfy(ostatní samozřejmě budou jako vždy prskat). Herci jsou poměrně neznámí a ani nic extra nehrajou, oni upřímě ani moc nemůžou postavy jsou neuvěřitelně ploché. Hudba je na Syfy standartní a ničím nepřekvapí. On celej tenhle film je takovej nic extra a působí strašně obyčejně. Ale příběh je fajn, efekty jsou fajn. TAk aspoň 2*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem náhodou šáhnul po této „televizní pecce“ kterou před časem vysílal Barrandov a opět jsem nestačil zírat, co se dokáže zplodit ještě v roce 2011. Mělo mne varovat už samotné jméno režiséra, protože Paul Ziller rozhodně nepatří mezi machry ve svém oboru (už jsem od něj pár filmů viděl), ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. Teprve později jsem uviděl i hodnocení na internetu a tentokrát s ním zas až tolik souhlasit nemůžu. Smrtící vegetace není sice dobrý film (ani na průměr nemá), ale vyložený odpad to není. Nápad s extrémně rychle se rozšiřující zelení není rozhodně originální, ale dá se tu najít několik momentů, které se tvůrcům docela povedli (ne digitální vrtulník to určitě není…). Kvituju hlavně angažování Stefanie von Pfetten, která předvedla docela solidní výkon, na to v jakém filmu se tentokrát objevila. Kupodivu mi tu tentokrát nevadil snad žádný herec, jen s tou atmosférou si mohli pohrát trochu víc. Přišlo mi to totiž celé takové jalové, napětí aby tu jeden pohledal (přitom začátek zas až tak hrozný nebyl)... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama