Reklama

Reklama

Ztracené město v Pacifiku

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2002, 34 min

Režie:

Ivan Mackerle

Hrají:

David Prachař (vypravěč)

Obsahy(1)

Expedice z roku 2002 do Mikronézie hledat platinové rakve obrů v ruinách kamenného města Nan Madol, zkoumat podzemní labyrint tohoto města a hledat jeho pokračování pod mořskou hladinou. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

vinducha 

všechny recenze uživatele

Na tom přes 20 let starém dokumentu je jasně vidět , že sice nebožtík tatík se synkem vždycky nějaké prašule na výlet schrastili . Ale na to profi video audio vybavení už jim tak nějak nezbylo . ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Amatérský dokument o cestě bandy záhadologů do míst, kam se sice podobné pseudoexpedice vypravují víc jak třicet let a to bez jakéhokoliv pořádného vybavení, či znalostí (například přibrat do báglu nějakého kapesního archeologa). Co je třeba vyzdvyhnout je stránka technická, kdy amatérský dokument působí jako levnější TV produkce a snad jedině komentář načtený Davidem Prachařem by zasloužil mnohem kvalitnější mikrofon. Co je ovšem hrozně mimózní je nekvalita samotné výpravy, která se snaží udělat drama z prolézání děr v zemi a z... No, než to popisovat, mnohem lepší bude takhle hláška: Panebože, už je vidím, ty jo, to je náš konec... Krysy, celé hejno. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama