Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 469)

plakát

Blood for Dust (2023) 

Jak Honza ehm Cliff najednou ke štěstí přišel . Je vidět , že S. Dorff už asi nikdy nedostane roli v něčem , co by mělo hodit víc korun. Nicméně já byl docela spokojen , protože tu atmosféru 90. to vystihlo pěkně a navíc mě baví tyhle filmy kdy na to člověk kouká a řiká si potom , jo takhle by to nějak mohlo proběhnout a takhle bych to možná chtěl na místě řešit i já , kdybych neměl plný gatě.

plakát

Pravo na prošloje (1989) 

2. ze 2  hlavních filmových rolí Jiřího Kodeše a po shlédnutí velice rozporuplné pocity. Jako odsouzení stalinských čistek a "přešlapů"  30 let poté a přitom rok před plyšákem ještě takovéhle lezení do řiti soudruhům z vastoku . To si pan režiser snad už nezasloužil.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Posledním dílem mi přišlo , že je to otevřené k další sérii. No tak to bych tvůrcům tedy ani moc nedoporučoval. Ztráta času to úplně nebyla , ale o nějaký skvost se taky rozhodně nejedná .

plakát

Jimmy Carr: Natural Born Killer (2024) (pořad) 

Pro mě zatím nejmíň zábavný Jimmy , i když se snažil o asi největší interakci s publikem , co jsem u něj viděl , ale publikum k němu pro tentokrát bylo docela vlažné . Každopádně ten vtípek s porovnáním 2 náboženství byl docela vostrej. Já bych se v dnešním světě asi už docela bál.

plakát

Pacifiction (2022) 

V popisu mi k dramatu chybí mystery , protože jsem pochopil docela prdlačku o co tam vlastně šlo ,  námořníci tam jezdili na člunu  tam a zpět a B. Magimel , který nám pro roly pana velvyslance nabral jateční váhu , tam zas pro jistotu cestoval letadly , loďmi a svým bílým merglem z místa na místo , ale vůbec ničeho tím nedosáhl. Nicméně ta kamera a prostředí polynéského ostrova mělo takové kouzlo , že se na to dívalo prostě dobře. Sám jsem z pocitu z filmu udiven a překvapen.

plakát

Gratuluju, je to vražda (2024) 

Horor v tomto indickém pokusu o Erkyla Poarota těžko pohledat. Nicméně je to velice zábavná krimi hříčka se spoustou perfektně vykreslených postaviček. Hláška pendrek je takové kouzelnické ukazovátko vystihuje dost. Sára Džesi ehm. Ali Khan je docela sexy a dvojici vyšetřovatelů  líp vybrat nemohli . Na 2 a čtvrt hoďky to uteklo razdva , takže opět 1 ze zářezů ze subkontinentu , který se dá jen doporučit. A pozor , je to bez tanečků.

plakát

Stezka Českem - Z Králíků do Bílé Vody (2024) (epizoda) 

1 z malých nevýhod tohoto seriálu bych viděl v tom , když pánové ukážou například , že jsou Rychlebské hory masovým turismem ještě nedotčené , jak dlouho to tak díky tomuto dokumentu potrvá než si toho lidi všimnou , uvědomí a nedotčené samozřejmě tím přestanou být.

plakát

Vincent musí zemřít (2023) 

Kdo v tom viděl komedii , tak tomu teda tleskám. Jinak  za mě nejsilnější moment ani ne bahnité hrátky , ale jak  na něj vzal lopatu jako na švába. Teda musim říct , že i takováhle věc , kde ta finální apokalypsa je jen v náznaku , bez všech těch chrčících , slintajících a zakusujících se zombíků , má opravdu něco do sebe. To se frantíkům a belgičanům povidlo.

plakát

Deo Killeo: Jugeodo Doeneun Ai (2022) 

Klasická korejská vybíjená , kde je zkorumpovanej snad úplně každej , kdo by neměl.  Nicméně pořád mě ještě fascinuje , jak to korejci parádně zvládají , ten  plynulý přesun ze střílečky do rubanice a zpět do střílečky . Jako na otočku z pekla do pohádky. O tohle se z bílých režiserů pokouší až na vyjímky málokdo. Možná tak G.Evans.