Reklama

Reklama

Vzkaz Jiřího Krejčíka

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2011, 15 min

Obsahy(1)

Hrou osudu mohl být válečným pilotem, stal se však jedním z nejvýznamnějších režisérů a scenáristů české kinematografie. (Česká televize)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Člověk by s tím cholerikem i souhlasil. Zvlášť, pokud na FAMU doporučuje povinně volitelný předmět kuchařka / kadeřnice / číšník :D A má pravdu, že bez Státního filmu za zadkem to jde hůř. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem zachytil tenhle vzkaz, protože je mi člověk a filmař Jiří Krejčík blízký, takže jsem se mohl o něm aktuálně dovědět, jak žije. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Inu, Jiří Krejčík. Neustále kritický a nespokojený. Ale ono je takových lidí s pevnými životními zásadami zapotřebí v každé době, jinak demokracie zdegraduje. ()

janeczek 

všechny recenze uživatele

Starých lidí zejména si neskutečně vážím a rád jim naslouchám - mohou svět kolem a život jako takový bilancovat s větší mírou pravděpodobnosti než my třicátníci. Uzených sálámu žravý (Slavnosti sněženek) Jiří Krejčík mě zde však silně zklamal - těžko říct, jestli pocit pedantství naproti důslednosti, pocit cynismu a zahořklosti naproti pocitu "smíření" je pouze mým dojmem, kažodpádně nad jeho rovnítkem mezi totalitou a svobodou-kapitalismem mi zůstává rozum stát. Za mě palec dolů...a bůh s Vámi a kotel zdraví, pane režisére! ()

Reklama

Reklama