Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

exhoubus odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat, jak dvě kravky objíždějí svět, na to fakt nemám náladu. Nevím, kdo je dramaturgem tohoto pořadu, ale myslím, že by se měl věnovat práci jakékoliv, ale jiné. Kdyby alespoň v komentáři, který doprovází pořad, byly nějaké zajímavé informace… Ale většina toho jsou jen nezajímavé a bezduché kecy. Pokud bych chtěl získat informace na svoji cestu, rozhodně by mě nezajímala Zlatuše v plavkách. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Teplo, moře, písek, jídlo, zvyky.. Když přišla Prima s (ne)kulinářským projektem Čápi s mákem, hlas lidu tam mezi známými ksichty zastupovala jistá paní Lída – neustále z něčeho vykolejená, tupá a nevychovaná husa, která zákonitě nemohla dokončit základní školu („Mám z nich radost. Nemajů rypáky nahoru.“). Nikdy bych netušil, že něco takového chodí mezi námi. Obdobně bezprostřední Zlatuše v pořadu, který stejně jako výše zmíněné Čápi kopíruje (tentokrát) cestovatelské klenoty veřejnoprávní televize, mi Lídu živě připomněla. Duo průvodkyň bohužel neřekne nic kloudného, přesto alespoň vidíme lokality a s nimi spojené zajímavosti, ke kterým se většina z nás jen tak nedostane. Proto bych hned neházel do propadliště televizních dějin, kamera nás totiž zavede na lákavá místa, komentář také není úplně zlý, a když nebude dramaturgie házet další klacky pod nohy, za ty dietní dvě hvězdy bych se ani nestyděl. První pořádným klackem, nebo spíš kládou, je nicméně čerstvá přítomnost uječené Anife „nic neumím“ Vyskočilové.. ()

Reklama

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni si určitě pamatujeme doby, kdy nám učitelka v hodině jazyků pustila videokazetu o nějaké zemi, o které vyprávěl neskutečně nezáživným způsobem člověk, jehož hlavním cílem bylo zřejmě zprotivit destinaci všem, kteří měli alespoň částečný zájem se tam podívat. Ženy na cestách jsou výjimečným exemplářem, který tyto časy strávené s časopisem pod lavicí velmi působivě připomene. Lidé na Primě se buď úplně zbláznili, když uvěřili tomu, že pořad stejného rázu, jaké se produkovali před dvaceti lety bude fungovat a nebo tu zapůsobila vůně peněz od sponzora-cestovky. Něco mi říká, že to bude ta druhá možnost. Jinak si nedokážu vysvětlit, k čemu jsou tam ty modelky, které za celou dobu neřeknou ani slovo. Za to Čenský se namluví až až. ---->>> komentář je k verzi 2010/2011. Změněnou verzi pořadu se Zlatuší a Adélou v roce 2012 nesleduji (raději). ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

Putování se zvířátky aneb jak si slepička s kravičkou vyrazily na výlet. Já tedy taky zrovna neoplývám vysokou inteligencí a nesrším šarmem a je pravda, že Adéla je kočka a Zlatuše ženská do nepohody. Záběry jsou navíc pěkné a kamera zabrousí i mimo turistické trasy. Proč ale mám v každém dílu sledovat, jak si baby nakupují hadříky a blbinky, ládují se místními specialitami, trsají v nejnemožnějších úborech a neustále opakují, že "je to nádhera", "samo o sobě stačí, že tu jsem", "musím se sem ještě někdy podívat" atd.? Ještě dotěrný dotaz. Děvčata si cestu a výlety platila sama nebo všechno financovala televize? Zajímalo by mě, za co, protože si neumím představit, že naše rozjuchané průvodkyně, díky nimž je pořad často nechtěně zábavný, jsou schopné psát reportáže a nebo se jinak stylově revanšovat. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete-li odradit někoho od cestování, pusťte mu tento seriál. Dvě ženy, jedna hloupá a druhá hloupá a ošklivá na placených zájezdech, kde se diví každé kravině a vůbec netuší, kde jsou a co tam vidí. Jejich popis navštívených míst je na úrovni paťáka ze základky, který na to má ale právo. Možná se dočkáme (sic!) dětí na cestách, aby to bylo roztomilejší, než ta kulatá panímáma, která se drápe tu na sopku, tu na pláž, tu na velblouda či jiného chudáka..."Sbalili jsme černocha, hm." "Viděla jsem fatamorganu! No fatamorgana je jako když jste na poušti a máte žízeň a vidíte jakoby vodu a to je ta fatamorgana!" (jako by nebylo lze vidět fatamorganu na rozpálené silnici kdekoli v ČR) Dalších úžasných zjištění je tento seriál plný. Fakt nevím, jestli chtějí někoho nalákat na cesty tím, že s cestovkou vyplivnou na různá místa tyto obyčejné ženy. Navíc si myslím, že obyčejní lidé na takové zájezdy ani nemají peníze a po zhlédnutí tohoto pořadu asi ani nemají chuť. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama