Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco je zlomená Carrie Mathisonová po ruském zajetí v ochranné „péči“ psychiatrů, terapeutů a detektorů lží na německém území, Saul Berenson se jako poradce pro národní bezpečnost snaží ukončit válku v Afganistánu. Události v Dakaru ale naberou spád, jakmile kvůli tajemné zradě selžou veškerá diplomatická vyjednávání mezi Tálibánem a afghánskou vládou, když viceprezident Abdul Qadir G’ulom ohlásí konec všem pracně stanoveným podmínkám. Saul bude muset rekrutovat starou známou, navzdory upozornění, že špionka Carrie není doléčena a velmi pravděpodobně je pod vlivem ruské rozvědky GRU. A ani Kábul, kam má být spěšně vyslána, není zdaleka tím známým místem, jakým kdysi býval. O tom se ostatně maniakální agentka brzy přesvědčí na vlastní kůži… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam je "pasak". Mathison v poze v akej ju pozname. Dufam, ze sa to ustabilizuje, nemam ju rad v tychto "rozbitych" stavoch. V maniakalnych ano. ;) Priemerny otvarak. Dufam, ze sa dupne na plyn. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda začína očakávane, návratom ku hlavnej postave. Konečne sa o nej začína pochybovať aj z iného uhlu, na aký boli diváci zvyknutí. Saul opäť nervózne behá po rečiach diktátora hovoriaceho po anglicky s prízvukom rodnej zeme. Kábul je dobrá správa pre fanúšikov seriálu, aj keď v ňom vie byť horúcejšie. Na začiatok to však stačí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu, že je vyšinutá Carrie tím největším esem CIA pro misi v Kábulu, musím přiznat, že mě úvod osmé sezóny mocně překvapil. Po té katastrofě, kterou tvůrci předvedli v minulé řadě, jsem vůbec nečekal, že bych se ještě mohl u Homelandu bavit téměř jako před lety. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3*, lebo samotná myšlienka je trochu science fiction, ale návrat do bojovej zóny (a k najlepšej sérii) vítam a verím v epický záver. Seriál, ktorý sa päť sezón dokázal držať na piatich hviezdičkách, si ho zaslúži. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V epizóde mala krátku scénu aj známa reportérka a korešpondentka Ramita Navai, ktorá informuje z podobných prostredí, o akých pojednáva tento seriál. V epizóde si taktiež zahrala jednu z reportérok. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama