Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Snad těm kecům nevěříte??!!........ Víte, co jsem nepochopil? Skáčou z hory dolů. ale vrtulník nechají na vrcholu. Jak se k němu chtějí bez pořádného vybavení zase vrátit? Tak to mi nešlo do hlavy. Logické díry, nulové napětí, špatné triky, šílená hudba a herecké obsazení je hrůza. CITÁT - Nemáte kečup?....... Přežil jsem to, ale strašně jsem trpěl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčka, která se jako béčka tváří a nehrají si na něco víc. „Tasmanian Devils“ je jedním z těch filmů, které prostě chtějí bavit, chtějí vám urvat váš čas a chtějí vám dát trochu akce a vzrušení. Jak se někde objeví plamenomet, je to sranda, navíc Danica McKellar je herečka, na kterou se prostě dobře kouká. Nakonec je v té roli i celkem uvěřitelná, pokud jste ochotni hrát hru, která je vám prezentována. ()

Reklama

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je mojim štýlom "odpadovať filmy". Miliónkrát videné scifi-čko je plné navyše čistých absurdít až zastavuje rozum. Tak som sa snažil hľadať aspoň pozitíva tejto počítačovej hry. Lenže táto jednohubka je maximálne trápna, bez štipky vtipu ( ktorú v podobných nevydarených "hororoch" diváci vyslovene hľadajú ). A najamatérskejšia hra režiséra môže smelo kandidovať na novodobého Eda Wooda. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

V kategorii těchto B-hororů jde přece jen o trochu lepší kousek. Ale je tu opět spousta hovadin, které nechápu, proč do podobných filmů rvou. Lidem to vadí, všichni na to nadávají, ale tvůrci na tom prostě staví... Hrůza. Líbilo se mi prostředí Tasmánie, i když kdo ví, kde se to točilo. Lesy super. Docela se mi líbilo i obsazení, proto je tam hvězdička navíc. Druhou snad jen za kočku D. McKellar. Opět dobrý námět, který zabil ubohý režisér a debilní scénář.... ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

No to bola ale chvostovina. Neviem čo som si sluboval ale nedostal som skoro nič. Týpek sa napichne na stalagnit, stalagnát alebo stalaktit alebo čo to je a ešte si dobrých pár minút žije. Tasmánske čerty sa mohli radšej točiť ako tornádo od Looney Toones a filmu by to pridalo asi dvojnásobne na kvalite. Na druhú stranu scéna s helikoptérou bola celkom fajn a aj to ako sejmuli šerifa bolo celkom dobré, takže 4 z 10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)
  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama