Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád policajné filmy. Mám rád dobré policajné filmy. A toto je dobrý film. Aj nepriek tomu, že je presiaknutý kresťanskými hodnotami a nemá priamy ťah na bránku. Finále je možno príliš kázaním, ale inak je rodinná téma funkčná a pár naháňačkových scén je slušne našliapaných. Keby to bolo hutnejšie, mohli sme mať ďalšiu PATROLU... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem naladu pustit si animovanou Koralinu, tak jsem zkousel stesti na Netflixu a misto toho mi to nabidlo tohle.. (ono totiz na Netflixu nikdy neni nic, na co mam zrovna naladu). Vidim nejaky policajty, tak si to pustim a zacne to takovou zajimave beckovou akcni scenou (ktera v americky produkci porad vypada lip jak cokoliv z produkce nasi) a rikam si - co je na tomhle filmu tak spatnyho, ze jsem o tom nikdy neslysel? A pak jsem na to prisel - je to Krestanskej film se vsim vsudy. Vsichni jsou hodny, Jezis vsechno vyresi a i kdyz dojde na dramatickou scenu s nekym, kdo "sesel z cesty", tak okamzite ve vezeni uz zpytuje svedomi. Nejvic me pobavila scena v mlikarne, kde hispance zkousi sef a nabidne mu povyseni, kdyz bude lhat. Jeho rodina penize nutne potrebuje a odmitnuti vedouci k jeho propusteni by pro rodinu melo existencni nasledky, ale on proste lhat nemuze - a kdyz sefovu nabidku odmitne (pricemz jsem nepochopil, proc by majitel mlikarny chtel lhat - vzdyt by okradal sam sebe), tak mu vsichni podaj ruku a je povysen, protoze to byl test. To mi pripomnelo realnou scenu ze zivota, kdyz jsem kdysi davno pracoval v TNT a sef mi tam sral na hlavu a tata mi porad dobracky rikal "jeste to tam vydrz, treba te zkousi a testujou si, co vydrzis" - tak jsem tam jeste dalsi 2 roky byl za picu, nez jsem to tam konecne zabalil. Jednim slovem NAIVNI. Ale jak jsem psal v uvodu - remeslne velmi dobre odvedeny film, celkove vytvari takovy pozitivni feeling, ale toho Jezisovani je tam predevsim v druhy puli az moc. ()

Reklama

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa týkal jednej z mojich obľúbených filmových tém: Polícia, drogy, ghetto. Príbeh sa týka 4 policajtov, ktorý si chránia svoj rajón pred dílermi. Okrem policajnej témy má tento film aj kresťanský význam, keďže jedna z hlavných postáv silno verí v Boha a v jeho dobro na zemi. Má to vtip, má to myšlienku, má to akciu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tenhle film????!!! Pro mě naprosto dokonalý!!!!!! Prvních cca 15minut nuda, šeď, typický americký styl zpracování filmu, ale najednou totální obrat. Má všechno, co má správný film mít.. přestřelky, bitky, zlo vs. dobro, víra, láska a chudoba. Emoce se při sledování, například v "husině po celém těle a slz v očích" se musí projevit snad u každého člověka. Konečně snímek, který něco řiká lidem a ne jenom nějaká vymyšlená nebo ubulená nebo přeakčněná s***. Bohužel ho může obdivovat asi jen ten, kdo už něco v životě zažil a ví, co je doopravdy důležité. ()

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut se rýsovalo na perfektní drama, honičky, gangy, drogy... Jenomže potom to vše začalo. Scházení z cest Boží, odpouštění sobě, tobě, nám, vám. Hlavní hrdinové naštípnou drogový gang a pořád slyšíte odpusť mi Bože atd. Jsou to kecy a zbytek filmu se už neřeší drogy ani gangy, melou jen božské kecy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Film získal od Konference katolických biskupů oddělení pro film a vysílání (USCCB) známku A-II, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé a mládež". (AGAMENON)
  • Zhruba polovina herců a štábu byli dobrovolníci z církve, která na filmu spolupracovala. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama