Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nejenže jsou všichni policajti chápaví a poctiví (tedy až na jednoho, ale ten toho pak strašně lituje), ale zároveň jsou to úžasní otcové a vroucně věří v Boha. No do prdele tohle je horší než všechny ty filmy sponzorovaný katolickou církví. A ten Mexikánec? To byla v pravdě hororová postava a já mam sto chutí udělat z trojice Meyers-Voorhees-Krueger kvarteto. 10% ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Křesťanská agitka, která se začne zajídat už po půl hodině. Ježíšovo utrpení a Bůh na diváka vykouknou každých pět minut (dokonce i dětské obrázky na lednici obsahují kříž) a nevěřícímu skeptikovi to až nahání husí kůži. Pár policejních honiček a dva povedené vtipy (Snake King a I love you, boss) to bohužel nezachrání. ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Pekný film, pekné príbehy, len na môj vkus miestami príliš náboženské. Tie keci o božom súde a a ako nás miluje a neustále skúša a musíme mu odovzdať svoje srdce atď. (ako v kostole)......... bolo predsa len na mňa moc. Bez toho by sa film úplne film zaobišiel. Pointa by stále zostala rovnaká. S hodnotením sa však nedá ísť nižšie. Herci výborní (hoci som ani jedného nepoznala), aj hudba, režisér si naozaj dal záležať. Rozhodne nejde o žiadny amatérsky TV film, ako by sa mohlo na začiatku zdať. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád policajné filmy. Mám rád dobré policajné filmy. A toto je dobrý film. Aj nepriek tomu, že je presiaknutý kresťanskými hodnotami a nemá priamy ťah na bránku. Finále je možno príliš kázaním, ale inak je rodinná téma funkčná a pár naháňačkových scén je slušne našliapaných. Keby to bolo hutnejšie, mohli sme mať ďalšiu PATROLU... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $34,522,221Tržby Celosvetovo $35,185,884Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,303,894 //počet predaných kusov 78,231Tržby za predaj DVD v USA $20,014,586 //počet predaných kusov 831,240║ kresťanská agitka ako hrom ale dobre, Alex Kendrick to opäť zvládol na výbornú, dokáže sa predať a pohrať s citmi diváka, jeho réžia dokáže upútať a čo to poučné, pohodové ponúknuť, príjemný film /80%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Názov filmu sa objaví až v samom závere. (Johnny.ARN)
  • Film získal od Konference katolických biskupů oddělení pro film a vysílání (USCCB) známku A-II, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé a mládež". (AGAMENON)

Reklama

Reklama