Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

HennessyVSOP odpad!

všechny recenze uživatele

Galérka zjevů, která se pojí s dost dementní koncepcí seznamovacích reality show. Kdyby aspoň lidi co do té show lezou byli normální (což se dost vylučuje), a ne různý degeni s poruchami řeči, odulými pysky a dalšími hříčkami matky přírody. Není to o nic lepší ani horší než jakékoliv ostatní reality show co jsem měl zatím čest potkat během krátkého průchodu obývákem či na návštěvě u tchýniny maminky, čili odpad. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nie je to až tak odporné ako som očakával , aj účinkujúci sú celkom v pohode ...Rušivým elementom programu je Něrgešová...Bez problémov zvýšim hodnotenie , posledná šestka protagonistov je skvelá .Oceňujem nádherné priestory , kde sa tento program točí. Výborná práca kamery a réžisér vôbec v ničom nezaostáva .Ani ďalšie rady tohto diela nie sú slabšie, skvele vybranie súťažiacich prevažuje. Moc pekné ... ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Normálně stupidity tohoto typu nesleduju, ale je pravda, že tohle mě opravdu chytlo. První řadu jsem sice vůbec neviděla, ale od druhé řady jsem pravidelným divákem. Nevím proč mě zrovna tento pořad zaujal, když ostatní odsuzuju, ale opravdu mě baví ho sledovat a zpětně pak zjišťovat další osudy zúčastněných farmářů. A jen taková malá poznámka na závěr: Katarína je absolutním TOPem celého Farmáře hledajícího ženu a jsem zastáncem toho, že by ji měli obsazovat do každé řady, aby byla aspoň nějaká sranda mezi těmi rádoby vážnými věcmi ;) ()

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Měla fte někdy nějaké zfífátko? Toť otázka retardovaného farmera s gatěma až do podpaží. Ano, měla fem morčátko, ale scíplo mi. Toť odpověď XXl lady s účesem na ježka. Hele já nevím co je to za lidi, možná neměli lehkej život, co já vím, ale tohle je další pojebaná šou postavená na opravdu vyjímečných exemplářích. ()

Orina odpad!

všechny recenze uživatele

Show vhodná pro stydlivé lidi, neboť sledováním přijdou na smutný fakt, že ve zdejší absurdistánu není trapné už opravdu zhola nic. Účastnic je mi líto, neboť soupeřit s dvěmi ženami o srdce chlápka, kterého prakticky neznají a ještě ke všemu před kamerami, je skutečně silná káva. Trocha sebeúcty by neškodila! Situace občas připomínají plácek s kohoutem a slepicema s dvěma rozdíly: 1. dění na plácku nikdo nenatáčí, 2. zvířata se občas chovají lépe a důstojněji. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno