Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

DonQ 

všechny recenze uživatele

Odkoukány všechny řady. V každé byl někdo zajímavý + nějaký exot. Nepochybuji o předepsaném scénáři ani o tom, že zde povětšinou nejde o seznamování, ale o honoráře či reklamu pro statek. Nicméně pro nenáročný relax můžu doporučit, člověk se i zasměje. Mezi největší hvězdy řadím Jirku Čočka a Petra Bušáka! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To hlavní jsem již uvedl u Farmář hledá ženu tv Barandov a na tom se nic nemění. Verze Primy se mi ale líbila víc hlavně kvůli Laďky Něrgešové, která skvěle a citlivě moderovala, na rozdíl od Alice Bendové na Barrandově. Je zkrátka nutné dodat, že já prostě rád sleduju, když někdo hledá štěstí a podaří se. Je to nenáročná oddychovka po velkém množství seriálů a reality soutěží, které jsou vlastně různorodé a přitom pořád stejné. Tohle píše život a ne producenti. ()

Reklama

Orina odpad!

všechny recenze uživatele

Show vhodná pro stydlivé lidi, neboť sledováním přijdou na smutný fakt, že ve zdejší absurdistánu není trapné už opravdu zhola nic. Účastnic je mi líto, neboť soupeřit s dvěmi ženami o srdce chlápka, kterého prakticky neznají a ještě ke všemu před kamerami, je skutečně silná káva. Trocha sebeúcty by neškodila! Situace občas připomínají plácek s kohoutem a slepicema s dvěma rozdíly: 1. dění na plácku nikdo nenatáčí, 2. zvířata se občas chovají lépe a důstojněji. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem shlédnul, zbylé mi odvyprávěla přítelkyně, která pořad nadšeně sledovala:-) O něco lepší úroveň, než např. Prostřeno. Zajímavé hlavně tím, že štáb sleduje účastníky dlouhodoběji a o osud zúčastněných se zajímá. Také mám dojem, že hlavním cílem Farmáře je opravdu dát dva lidi dohromady a ne pouze sestřih negativních emocích a eskalujích konfliktů, ke kterým nutně dochází... A díky tomu, že účastníci jsou vybíráni jiným klíčem, než u jiných RS, není výsledkem soustavná přehlídka trapnosti, ale jsou k vidění i nějaké zajímavé okamžiky. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

"Televizní seznamka, no jó." O 5% lepšie než slovenská verzia, ale medzi odpad to patrí stále. Stále sa môžme pýtať, kde tých ľudí berú, kde chodia na tie scenáre a prečo ukazujú práve to, čo ukazujú, ale skrátka des sa nájde v každej republike. Odpad nemusím dávať z princípu, stačí to raz vidieť a človek pochopí, ale zas moderátorka je pekná. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama