Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Gumrice odpad!

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že jsem musela dílo ohodnotit jako odpad, je to strašně trapný a ještě k tomu ta šílená Něrgešová, ale je to velice vtipná šou, u které se prostě nejvíc nasměju, i když někdy je to k pláči, ty lidi jsou snad přeplacený, aby ze sebe dělaly idioty. Přiznávám, že to celkem pravidelně sleduju a fakt se na tom vařim. ()

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mé zaměstnání týká zemědělství musel sem ty farmáře zkouknout :) Nevim co na to říct a kde ty kokoty vyhrabali ale pro mě ani jeden z nich farmář neni jen samý takoví dementi co maj doma krávu a nějakej traktor, hlavně českej farmář vypadá ůplně jinak a hlavně si ženu hledat nemusí páč na něj letí zlatokopky jak kráva :D No nic přece tam nemužou dát samí ideáli na to by nikdo nekoukal :D ( Jo musim tedy říct že ten nadřenej týpek jak choval ty bejky byl dobrej tomu sem fandil a zajímalo by mě proč si třeba takovej farmer jak kunda nenajde normální holku asi je to jouda no :) Teď začíná další řada tak sem na ty exoty zvědavej :D :D ()

Reklama

cyright odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby pletení biče z hovna byla olympijská disciplína, pak štáb FHŽ by měl zaručené zlato. Toto je nejnatahovanější a nejnudnější "reality" show, je naředěná jako mlíko od kozího dědka, protože jí zjevně chybí dostatek zajímavého natočeného materiálu a příběh i emoce vyrábí jako instantní polévku ze sáčku, pěkně umělou a plnou glutamátů, aby to mělo aspoň nějakou chuť. Hřebíčkem do rakve je naprosto nepřirozená a strojená Něrgešová, která je již tradiční zárukou propadáku..Tato "herečka" a "moderátorka" neumí říct přirozeně ani "dobrý den". Nenechal bych ji uvádět ani školní besídku, protože by z ní děti vyrostly. ;) ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Odkoukány všechny řady. V každé byl někdo zajímavý + nějaký exot. Nepochybuji o předepsaném scénáři ani o tom, že zde povětšinou nejde o seznamování, ale o honoráře či reklamu pro statek. Nicméně pro nenáročný relax můžu doporučit, člověk se i zasměje. Mezi největší hvězdy řadím Jirku Čočka a Petra Bušáka! ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Asi jediná show, kterou sleduju více méně pravidelně. Taková ta guilty pleasure jak se říká. Možná bych tím pádem měla dít více než jednu hvězdu, ale ono to na víc není, i přes mou přízeň. Tady je výhradně o to se pobavit jeden večer nevnímat nic jiného než tu stupiditu některých soutěžících, u jiných navíc se pořádně znechutit a kroutit hlavou nad tím, jak se k nim někdo mohl přihlásit (a radši opominout, že se vůbec někdo do toho dal :D ). Prostě vtipná show jednoduchostí zúčastněných a to, jak se to občas bere až moc vážně (což se nedá říct o slovenské verzi, kde ten chlap co to namlouvá dělá fakt boží práci, na takovou se musí vždycky těšit.) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama