Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Za hodinu se tenhle příběh stihl tak moc neočekávaně zvrtnout, že jsem ke konci opravdu jen čuměl. Geniální práce s gradací, možná to na diváka rozkouskovaně fungovalo ještě úplně jinak, než když jsem to já sledoval v kuse a herecké výkony ústřední dvojice jsou opravdu bomba. Neuvěřitelný televizní zážitek! ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Vrah z Telefónnej búdky si odskočil do spovednice, aby pri zábavnom pokeci o princípoch viery potrápil dobrého kňaza. Neznie to príliš originálne a ani to príliš originálne nie je, od štvrtej kapitoly som totiž mal silného tušáka, že mi je jasná celá pointa príbehu (čo sa čiastočne naplnilo), ale napriek tomu je to výborné. Rozsah 10x6 minút, prevažne dialógová forma ozvláštnená úspornými flashbackmi a precízne herecké výkony robia z The Confession hutnú a zaujímavú seriálovú jednohubku. (8/10) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Jack Bauer na druhý straně barikády. Celkem fajn a svižný webseriál, kde sice některé ty dialogy mezi vrahem a knězem nefungují tolik, jak bych čeka a twist byl smrdět na míle daleko. Kiefer s Hurtem si ale svoje odehrajou vždycky, uteče to rychle a Kieferovy flashbacky tu fungujou opravdu dobře a dávaj vzpomenout na starý dobrý 24 časy. Ten film už by měli natočit sakra rychle ;) 70% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po konci osmé série 24. hodin se mě zmocnil smutek! Bude mi chybět ... Jack Bauer! Truchlení nebylo dlouhé, po sondování profilu Kiefera Sutherlanda jsem si řekl, že ten The Confession nebude tak marný, i když je to webseriál. Inu, pravda byla mnohem složitější, každý díl byl totiž neskutečně parádní a já si liboval, že je ten dršnák zase zpátky, jen v jiné roli. Hodinka je akorát a podobnějších originalit bych uvítal mnohem více, tleskám! ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Víceméně trochu předvídatelné. Jak konec 8. dílu (tušila jsem tak díl zpátky), tak konec 9. dílu (tušila jsem skoro od prvního dílu)... každopádně to nic nemění na promyšlenosti a skvělém představení pomíjivosti života, manipulováním mysli, pocitů a chování v životě v jeho nejčistší podobě - na prahu života a smrti. Prvních 5 dílů nejsou nic moc, ale závěr to vynahrazuje. Navíc dokonalý rozuzlení, a ta vina, popírání, soucit, volba... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama