Reklama

Reklama

Letos nepeču

(TV film)
  • USA On Strike for Christmas (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po mnoha letech starání, aby měla její rodina perfektní život, má Joy všeho plné zuby a vyhlásí na Vánoce stávku. Pokud chtějí její manžel a děti další dokonalé prázdniny, budou si je muset zorganizovat sami. Seznamte se s Joy Robertson (Daphne Zuniga), supermámou, která dělá pro svou rodinu úplně vše, i když její manžel Stephen (David Sutcliffe) a zbytek rodiny, zdá se, vůbec neoceňuje její usilovné snažení, zejména pokud se jedná o Vánoce. Právě nastává další období vánočního shonu – zdobení, nakupování, balení dárků, pečení a plánování – a Joyina rodina znovu očekává, že to ona zas zázračně všechno zvládne bez jakékoli pomoci. Ale ne tento rok! Joy vyhlásí na Vánoce stávku, což bude mít samozřejmě úsměvné následky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (34)

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Jsem vááážně divná, když tomuhle dám plný počet hvězdiček? Já tenhle film miluju, a přitom se řadí mezi béčkové tuctové snímky, jakých je už milion. Já ale Letoš nepeču pouštím pravidelně, a někdy dokonce i 2x ročně :O :D dokonale mě naladí na vánoční vlnu, a i když herecké výkony nejsou nijak zvlášť strhující, celé to na mě působí velmi rodinně a vlídně. Miluju ten film!! ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Mozna budu vypadat jako blazen, ale mne se to silene libilo! :-D Nejenom, ze jsem se strasne nasmala, ale jeste tam byly super napady. Takovedle zachvaty smichu uz jsem u filmu dlouho nemela. Nemluve o tom, ze ti herci byli trefne zvoleni, az na babicku, ktera vypadala pomalu mladsi nez dcera. Kdyz se na to clovek kouka jako na film, kterej je tocenej primo ze zivota matek, co se na Vanoce drou a nikdo jim nepomuze, je to ohromna legrace...zvlast kdyz to synove a otec vezmou nakonec do vlasnich rukou...neni to zadny intelektualni film a neda se v tom hledat logika...ja se u toho nasmala jako u filmu dlouho ne...naposledy u serialu Pratele...:) Napad s galanterii, do ktere muzou zeny chodit plest a klabosit u toho byl super! :) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film o tom, že o Vánocích nemusí být všechno dokonalé, hlavně, že je rodina po hromadě a mají se rádi. Líbí se mi, že se nám tvůrci snažili připomenout hlavní podstatu Vánoc, na kterou všichni pravidelně zapomínáme. A jak by se podle hodnocení mohlo zdát - není to hloupé a dokonce ani u dialogů mi za všechny přítomné nebylo trapně. Proto mi vrtá hlavou, proč tu autentičnost zkazili matkou hlavní hrdinky, která je ve skutečnosti jen o pár let starší, než její "dcera" - a jde to vidět. Konec byl až příliš nuceně cukrkandlový. Ale jinak je to nenáročná podívaná, která se hodí ke slepování cukroví a popíjení čaje. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vánoční film bez Santy a vánočních zázraků. Je to o tom, co všichni víme, ale stejně na to pořád zapomínáme. Svátky jsou o tom, být spolu, podporovat se a nehroutit se, že vše není perfektní a vždycky nemusí být po vašem. K obsazení bych měla menší výhrady (např. starší syn měl doopravdy zvláštní vizáž), ale já se celkem bavila. /// 2.12.2019 Viděno znovu a je to fakt koukatelné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když se americká žena obětuje pro vánoční večírky svého manžela a dvou frackovitých synků... Protože jinak přece Vánoce pro naše blízké připravujeme s láskou. Milujeme pobíhání po obchodech, vybíráme s nadšením ty nejlepší dárečky, abychom pak tu ohromnou záplavu nesmyslů naštvaně balili do pozdních hodin. Tak rádi vymýšlíme sváteční tabuli a připravujeme nesmyslné množství cukroví, o které vlastně nikdo nestojí. S úsměvem na tváři se vrháme na mytí oken, vysávání koberců a stírání podlah. No zkrátka Letos nepeču se snaží tomuhle všemu feministicky (ehm, ehm) vzdorovat a výsledek je směšný, neuvěřitelný, ale uschován pod vánoční červeno-bílou čepicí, takže vlastně v pořádku. A Chris z Gilmorek je pořád fešák :-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno