Král zlodějů (TV film)

Meisterdieb, Der

Fantasy / Rodinný

Německo, 2010, 59 min

• Tsuki

No děs běs. Myslím, že taková pohádka by se mi nelíbila, ani kdybych byla dítě. Ale aspoň jsem se docela zasmála, protože i na pohádku je to nejhorázně směšné. Bohužel však zároveň naprosto nicneříkající. ~(0,7)~(7.2.2012)

• jajinka

Nějak mi unikla pointa celé "pohádky".. O hraběcí dceru neusiloval, manželku hlavní hrdina už měl.. o bohatství mu nešlo.. měl se přijít usmířit jen s rodiči a na nějaký zlodějský úkol se hlásit ani nemusel..(27.3.2011)

• Terva

Pointa - Vše dělal pro respekt a uznání. Režie - Christian Theede. Hudba - Peter W. Schmitt. Kamera - Simon Schmejkal.(2.7.2011)

• Blazin

Všechny německé předělávky klasických pohádek stojí při nejmenším za prd, špatné herecké obsazení, hrozný scénář. Tento snímek je toho jen důkazem.(5.2.2012)

Spíš, než film, tak nějaký útržek z filmu prezentovaný jako film. Opravdu to bylo spíš takové docela zajímavé povídání o zručném mladíkovi, který šel králi dokázat, že to jak se zachoval v mládí nebyla hloupost, a že je váženým králem svého řemesla. Oddychovka je to skvělá *** :)(19.4.2011)

• McNuggets9ks

Vůbec jsem nepochopil pro jakou věkovou třídu film je.Herecké výkony strašné, a děj o ničem.Bída, hnus, utrpení.(27.3.2011)