Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

První díl jsem pouštěl se značnou nedůvěrou... Upřímně moc neholduji kultu hvězdných válek, tak jsem myslel, že se jedná a záležitost pro fanoušky. No to jsem se teda pořádně spletl... Opravdu skvostný humor, kterého je v úplně každém díle plno. Velké překvapení a já vždy doufám, že autoři vypustí další díl. ()

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

"Já se díky princezně cítím tak živě…" - "Deset lidí se kvůli ní cítí mrtvě." Geniální, doslova jen hodinový seriál z dílny CollegeHumor se řadí k absolutnímu vrcholu tvorby této skupiny (ne-li celého Youtube). Autoři si zde neuvěřitelným a originálním způsobem utahují z celých Star Wars. Přitom nejde o pouhé kopírování, ale tvorbu vlastních brilantních scének. ()

Reklama

Bieseger 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se College Humor překonal a pokud kvalita bude stejná jako u dosud vydaných dílů, tak to má našlápnuto na nej mini-komediální seriál. Masky sice nejsou otrocky zkopírovány z hvězdných válek, ale to kvalitu nijak nesnižuje, naopak, tihle troopeři mi přirostli k srdci víc než celá galaktická klonová armáda. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No jo, Star Wars jsou skvělým terčem parodie, jak už nám ukázali v Robot Chicken. Troopers jsou parádní minimalistickou šaškárnou, která na maličkém prostoru vytváří úžasně vtipné situace. Nejvíc se mi líbila scénka s krabicí na stížnosti, kde si Darth Vader pěkně podá nezbedné Troopery, kterým se na Hvězdě smrti nelíbí. 90% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální počin z dílny College humor. Lepší parodii na Star Wars jsem ještě neviděl, oba troopeři jsou geniální nemehla a u toho se nemůžete nesmát. Je pravda, že humor asi nemusí sednout každému, ale není to nic černýho, je to takový příjemný, trochu přihlouplý. Tohle je povinnost pro fandy i nefandy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama