Troopers (TV seriál)

Krátkometrážní

USA, 2011, 2 min

Hrají:

Aubrey Plaza

První díl mě naprosto rozsekal. Bohužel dalších devět bylo skoro kompletně ztrátou času. Ale jedenáctý mě zase dostal:) Každopádně to není nejlepší poměr, že. Klobouk dolů, jak si s tím borci vyhráli, ale prostě to nefunguje zdaleka tak jak by mohlo - viz první dvě věty. 60%(8.9.2011)

Blbučké s pointou... Destruktinativní patafiction... %-))) - - - Více zde: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers - - - - - (V dobrém rozmaru nahlíženo 16.5.2011 na webu VideaČesky, hodnocení 443., minikomentářík zde jako jednatřicátý - 16.5.2011)(16.5.2011)

Som fanúšik Star Wars, vôbec mi nevadí ak si z nich niekto vkusne uťahuje ale tento webseriál je len šedý priemer a ani po zhliadnutí dostatočného počtu dielov ma kvôli nevyrovnanému humoru nijak zvlášť neberie. Skrz na skrz priemerná záležitosť ktorú zachraňuje hlavne krátka minutáž epizód.(7.6.2011)

Veľmi podarené scénky z atraktívneho prostredia základne Trooperov, ktoré potešia nielen fanúšikov Star Wars. Dodnes však vyšlo len 6 dielov, preto si nechávam piatu hviezdičku radšej v rezerve. Zatiaľ 90%(19.4.2011)

College humor ví jak na mě.(3.4.2011)

Nejlepší jsou díly s Dreadlordem Sinisterem, první sérii jsem zkoukl na posezení, rozhodně nutnost vidět! :)(27.2.2012)

College Humor umí :)(2.4.2011)

Takhle asi nějak to muselo fungovat na Hvězde smrti. a i Lord Vader byl jenom člověk..ačkoli možná byl víc, protože předvedl neskutečně svatou trpělivost s neschopnými Troopery. Asi nejelpší díl byl Koho mám zabít.(20.7.2011)

Po 4 dílech naprosto dokonalé!(12.4.2011)

100% humorné,vkusné a stylové..povinnost pro fanoušky Star Wars :D...nazval bych to SW večerníček(3.5.2011)

Pravděpodobně nejlepší počin z internetových seriálů. A to nepřeháním...(19.4.2011)

Viděl jsem 9 dílu a je to super. Ty kecy nemají chybu.(3.6.2011)

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí...(12.6.2011)

Přesně můj styl humoru :-) Pravda některé epizody byly slabší, ale to byly asi tak dva díly a zbytek je naprosto výborný.(24.9.2011)

Jediná věc od College Humor, která stojí za to.(23.4.2011)

Pro fanoušky SW velmi příjemně strávené minuty (doslova "minuty"). College Humor opět v akci, a zde se extra vytáhl, aspoň co se mého názoru týče. "Tady máte kávu, pane. - Já si žádnou kávu neobjednal. - Ale ano. ... Před třemi dny."(2.4.2011)

Super! Velmi zábavné. Jen bych uvítal o trochu delší díly. S očekáváním vyhlížím další díly.(13.4.2011)

Jsem se z toho málem pochcal smíchy... kdo aspoň trochu fandí SW, tak nepochopí :-D(19.4.2011)

Tak to je perfektní! Velmi mě to pobavilo. Těším se na další díly :)..(11.4.2011)

Ještě teď se válím po zemi, fakt moc vtipné, prvních 5 epizod za plné hodnocení.(17.4.2011)

<< předchozí 1 2 3 4