Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

V krásné přírodě Skotska se odehrává příběh ctěné rodiny Airdových. Životy jejích členů, přátel a sousedů však obestírá temné tajemství... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Dobře herecky obsazené, hlavně Charles Dance, Michael Brandon a Eileen Atkins. Už se na to moc těším. Romantika v krásné přírodě Skotska a nesmrtelná Pilcherová. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Hvězda především za Charlese Dance. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že v tom hraje Michael "Dempsey" Brandon, i když toho mám spojeného hlavně s válečným filmem Ztracený prapor (2001), jinak je to dost ubohé. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Utahané a drtivě úmorné...prázdné a chladné. Chudáci herci se tu alespoň něco snaží hrát (na rozdíl od ostatních filmů podle Pilcherové), ale celkový výsledek je tristní až parodický.... ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama