Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že jde o děsnou ptákovinu, kterou jsem chtěl prvních 20 minut stále vypínat. Parta dementů však nakonec rozpoutá řízné peklo, před kterým podobně blbé filmy ze zámoří blednou. A tam, kde dávají Amíci pot, sliny a sperma, tam dávají Holanďani krev. Ne že by si tu někdo neodplivnul, neublinknul či nepohodil lejno na zeď, ale přeci jen - kulky lítají, krev stříká, prstík ucvaknutý nůžkami, pejsek s hlavou rozdrcenou gaučem a pak ta všudypřítomná auta, co stále někoho zběsile odváží na přední kapotě. Zkrátka je to tak blbé, až místy veselé. A ve chvíli, kdy si říkáte, že zašli nějak daleko, že se do bojů zapojuje i bývalý nácek, co má uniformu od Goebbelse a sklep plný zbraní a vlajek se svastikou, tak z toho elegentně vybruslí v momentě, než bys řekl HH. Snad jen mohli přidat o něco více zvráceného sexu, ale i bez něj to jde. V závěru se ovšem divák dočká i malebného pozadí...čím je tedy řečeno, že je to všechno prostě prdel... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Pár křováků ztratilo práci, tak si řekli, že budou vybírat sociální dávky. Mysleli, že dostanou sta tisíce ale to se mýlili, když jim došli prachy a úřad jim další dávky zatrhnul, tak se nasrali a usmysleli si, že už nikdy nebudou za nic platit. Tím rozpoutali nepokoje a toho si všimla vláda a rozhodla se, že na ně hoděj bombu. A to je asi tak celej příběh. Je to totální nechutná, dementní uplně o hovně komedie, která je ale příšerná prdel! Takhle jsem se už dlouho nezasmál. V tom filmu jde totálně o hovno, ale ty hlavní představitelé jsou prostě boží! Větší hovada do toho filmu dát nemohli. Z policajtů a vlády tam udělali naprostý kokoty, který se střílej navzájem a házej bomby na jiný města. Prostě příšerně vtipná komedie, která ale neosloví rozhodně všechny. Za mě 80%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaná, buranská, over-the-top nekorektná komédia, ktorá ale pod povrchom skrýva vlastne silný satirický podtón na sociálne problémy. Socky si žijú bez práce, zásobované sociálnymi dávkami, polícia s tým nič nerobí, vláda to ututláva. Na takúto divočinu, je to až veľký paradox. Zabaví to ale obstojne, pokiaľ máte radi podobný štýl. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bol som seriózne na vážkach, či tam nefuknúť fullku... Ale niečo to pokrytecké vo mne (takýto film predsa nemôžeš zrovnávať s ostatnými, ktoré hodnotíš plnou pálkou!!!!) skrátka vyhralo. Napriek tomu je to luxus! Film zdanlivo stupídny a zdanlivo točiaci sa okolo lacnej fekálkomédie, nakladá s nepísanými žánrovými pravidlami husto po svojom! + každá pozitívna postava musí mať zákonite jágrovku a fúzy! Som milo prekvapený, že tento neobrúsený diamant vidím v červených číslach. Len tak ďalej nezavíslí nizozemci! :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama