Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Banda pěti kreténů ztratila práci, podpora vyschla a jejich IQ se nezvedlo z dosavadních 40 bodů. Kreténi ale znají svoje práva. Mají právo na život, na píchání, lepší jídlo pro svého psa, pivo v plechovce i na kvalitní fastfood stravu. Svojí zastydlou pubertu hrdě stvrzují nezastřiženými vlasy ve stylu 80. let + ofina. Blbost těchto pěti nezná mezí a oni musí zachránit své rodné městečko. Primitivismus vyšlechtěný do vyšší úrovně :-) ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Bylo to něco neuvěřitelného. Chvílemi ale totálně blbé, uječené, trapné a pak bum -neuvěřitelná scéna totálně černého humoru. Banda líných, tupých magorů se vzbouří ve svém malém městečku -chtějí přece neustále pobírat sociální dávky i bez odvedené práce -a a na protest přestane všechno platit. Projíždí se brčálově zelenou Mantou a každý z nich má problém, do kterého se zatáhnou média, policie, a přeroste div ne v národní konflikt. Chvílemi jsem to chtěla vypnout. Chvílemi jsem se smála na plné kolo. Jedno vím jistě -nekoukejte na to při pobytu v nemocnici, vypadáte totiž jako ten samý blbec:-) ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! Pár nesympatických, flákačských a zkažených pablbů dělá bordel ve městě, protože nechtěj pracovat. Jako satira by to bylo dobrý (stačí si vzpomenout na nedávné události v Anglii), ale ono to není ani moc vtipný. Zasmál jsem se všehovšudy tak třikrát (TV zprávy à la Nova, výbuch tříkolky, soud). Jestliže jsem dal žánrově podobným Čtyřem lvům 3*, tak tahle ptákovina si zaslouží nanejvýš jednu, kut. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Buran nezná ras ni hranic. Tahle pětice pochází z nizozemské díry někde u Sint-Michielsgestel, jeden z nich vypadá jako vidlácká verze Legolase, druhý zase jako mladicky rebelský sociolog Jan Keller a je s nima jako dost prdel. V závěru už je to možná až moc úlet, ale rozjíždí se to hodně kulervoucně a vaše bránice dostane pěkně zabrat. Obzvláště nejste-li zapšklí velkoměšáci a uznáváte, že i buranští maloměšťáci jsou taky lidi , svérázní a mnohdy i dost zajímaví, občas až sympatičtí. "Keller" mě dost rozsekával, stejně jako dvoučlenný televizní štáb se služebním bicyklem. Sakra, já proti Troškovi v podstatě nic nemám, ale kdyby měl alespoň trochu koule a jeho současné komedie škubaly čelistmi a vypadaly alespoň z půlky jako tohle. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na NKT jsem se těšil. Hodně těšil. Nečekal jsem od toho žádný extra zázrak s prokreslenými charaktery a podobné sr*čky. Bohužel dostal jsem toho zatraceně málo, abych to mohl označit kultem, nebo aspoň komedií, u kterých bych se fakt bavil. Jasně, máme tady (už několikrát viděné) týpky, na které sudičky s dávkou inteligence poněkud pozapomněly. Jsou to nehorázný hovada, co chtěj jen fetovat, chlastat, sexovat a vůbec si užívat života, aniž by pustili nějaký to euro- zkrátka totální asociálové s účesem typickým pro fotbalisty z NDR. Do uší nám hraje europop jak vystřiženej z devadesátek. Tedy samé ingredience, ze kterých mohl vzejít neskutečnej masakr. Velká škoda, už jen z toho důvodu, že tyhle ujeťárny mám fakt rád (zdravím Mr.Ali-G). A navíc holandština je hnusnej jazyk :-) Ale své fanoušky si to jistě najde, já holt asi nakonec nebyl úplně cílovka... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama