Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

berusche 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou je, že to míchá všechno dohromady: nevinného bílého koně, který musí bojovat nejen za svou záchranu, konspirační spiknutí všech okolo, konečné spojení se zločincem, páč jinak by to nešlo, a tak dále a tak dále. A tím se z toho pro mě stala taková slátanina. Měla jsem nedobytný pocit, že vše už jsem někde viděla. Proč ne, ale do nebes to za neoriginalitu, průměrný scénář a průměrné akční scény, potažmo průměrné herce, vynášet nebudu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nonstop akce je rozhodně voda na můj mlýn (pokud to není vyložená sračka), takže se mi Limit musel zákonitě líbit. Scénář je sice takový klasický a ničím výrazný, ale na koukání jako takové je to prostě paráda. Pomohla tomu i umírněná stopáž, díky které je film dlouhý tak akorát, aby nezačal ani na chvilku nudit. 90% ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď sa mi to zdalo ako bežný akčný film s únosom, ktorý po chvíli strácal zmysel, tak sa veci príjemne zvrtli a skomplikovali. Už to nebolo len o tom, ako daddy zachraňuje svoju rodinu. Za Elenu Anaya stálo to riziko, k tomu ešte dve drsné policajtky a skoky ako v matrixe, celkovo oceňujem túto akčnú lahôdku značne nadpriemerne. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní kriminálka, kde jste v akci už od první scény a v podstatě to tak je celou dobu. Je to ale zpracovaný s citem, takže to nijak extrémně "nebliká" a není to nijak přehnaný. Jo, najdou se scény, který jsou maličko přitažený za vlasy (např. souboj chlapa se ženskou, kdy to vypadá, že ona je asi 3x silnější než on), ale bez toho už se asi neobejdeme ve filmech nebo jenom výjimečně. Nicméně mě to bavilo, nenudilo, a to je hlavní... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Scenár nie je príliš čistý, má to predvídateľné zvraty, len matne načrtnuté postavy a občas snaha o realistický dej narazí na výpadky logiky, ale... uf. To bol náhul. Ako akčný film vlastne dokonalé - vražedné tempo, neustála gradácia, krv, ktorá bolí. Má to čistého času 1:15, ale bol som zmlátený ako po troch hodinách Statočného srdca. Samozrejme, celý čas človek tipuje, kto bude hrať koho v americkom remaku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama