Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Romantický drámo o zakázaný lásce, kterýmu je nutný oproti žánrový konkurenci připsat k dobru neotřelej námět, pár povedenejch dramatickejch scén, sympatický herecký obsazení nebo soundtrack. Míň už potěší větší než nutný množství přeslazenejch zaláskovanejch scén a předevšim happyend. Fakt jsem čekal, že finále překvapí nějakym odvážnějšim dramaturgickym postupem reflektujícim skutečnost, že ne všechno skončí v životě dobře (a v tomhle případě bylo minimálně k "polovičatě" dobrýmu závěru důvodů spoustu), dvě silnější hvězdy. ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné romantické drama s mojí oblíbenou Kirsten Dunst. Sice nějak nemůžu uvěřit, že by se todle mohlo stát ve skutečnosti, ale tak je to film a příběh je jinak docela fajn. Hodně dobrý jsou pak herci - jak právě Kirsten Dunst, tak i Jay Hernandez podávají hodně dobrý výkon. Díky tomu mi film velmi rychle uběhl a po jeho skončení jsem měl velmi příjemný pocit. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem tady z toho žánru vyrostl. :( Nic mi to neříká, nic to se mnou nedělá, je mi jedno, jak to dopadne... Nacházím v tom úplně jiný věci - že si politik žije jako prase v žitě, a všichni to v USA berou jako samozřejmost, že když jeho nadrátovanou nezletilou dceru zadraftnou policajti, tak ji vlivnýmu tatínkovi přivezou domů atp. Na problémy pubescentů už jsem hrozně okoralej, sorry. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moc krásný romantický film o těžkém hledání cesty dvou mladých lidí k vzájemnému porozumnění sráží dolů přeslazený konec. I tak jde ale o jeden z těch lepších snímků v daném žánru, a zamilované páry jeho sledování rozhodně nezklame. Když jsem si po skončení příběhu říkal, že mi tam něco chybělo, chtěl jsem hodnocení ještě umírnit. Pak jsem se ale pro sebe zasmál, protože to, co mi chybělo byly prsa Kirten Dunst! Ta holka nosí celej film tak děsný minitrička, a bradavky ukáže jako ve Spider-manovi maximálně přes látku. Pro pány vážně k zbláznění, ale hvězdu dolů kvůli tomu? Ne, heh. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

On, téměř obyčejnej kluk z latinské čtvrti, jen trochu více ambiciozní než jeho sousedé, takže navštěvuje prestižní střední školu s cílem dostat se námořní akademii. Ona, téměř obyčejná holka, a jen díky tomu, že je dcera senátora, tak navštěvuje tutéž střední školu, leč bez ambicí a s cílem se na škole pořádně pobavit. Ale jen dokud se nepotkají. To setkání oba dva zásadně změní... Trochu až příliš idylický film pro zaláskované teenagery, kteří ještě mohou doufat, že velká láska dokáže i alkoholem a drogami zkaženou mládež nějak změnit (v reálném životě je to úplně naopak). Nicméně to nic nemění na tom, že se na film docela dobře dívá, hlavně díky obsazení ústřední herecké dvojice. Od Kirsten Dunst se slušný herecký výkon tak nějak očekával, ale Jay Hernandez byl pro mne docela příjemným překvapením. Sice se oba snažili vytáhnout ze scénáře něco navíc, ale stejně to film lehké nadprůměrnosti výše nedostalo... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Kapela, která hraje během večírku se jmenuje Osker. (don corleone)
  • Příběh byl inspirován knihou fotografií Laurena Greenfelda s názvem "Fast Forward". (don corleone)

Reklama

Reklama