Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Z čističe Akvárií na profesiálního Gigola ? ..Proč ne - Rob Schneider to v pohodě zvládne. "Ahoj jsem Deuce Bigalow, tvůj mužskej šlapka na večer." Bláznivá komedie, která má zajímavý nápad, je plná dobrých hlášek i celkem brutálních vtipů a nemusí se u ní namáhat mozkové závity. Docela divočina, která mě královsky pobavila. "Rybko, rybko, rybko..." 75 % ()

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Většinou mi humor Roba Schneidera moc neříká (i když je lepší než třeba Sandlerův), ale v tomto případě si nemůžu pomoct a ani na asi padesáté shlédnutí se prostě nepřestávám smát. Film je chytře vymyšlený, má celkem originální zápletku a dobrou hudbu. Navíc zde hraje krále gigolů Oded Fehr, což zároveň představuje jeho nejvíce sexy roli :-)! ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

To je tak, keď pár dní po skutočne skvele spracovanom filme o striptéroch pozriem americkú sračku. Rob Schneider mal po celú dobu červené bielka, akoby bol čerstvo zhulený, aspoň tak to pôsobí na mňa. Skutočne zle sa mu pozeralo do očí. A film mal zlé strihy ako Schneider oči. Žiadna kontinuita, skoky sem a tam, človek ani nevedel, či to ešte patrí k scéne pred alebo ku scéne po. Akoby to bol zhluk skečov a nie starý poctivý, i keď prihlúply, scenár. Dobre natočené boli tak akurát nejaké tie pády, sexi bolo iba mokré tričko v úvode a vtipné, no zopár scén tam bolo, ale na komédiu bieda. Za mňa jednoznačne vedie scéna s pičusom. To bola asi jediná scéna pri ktorej som sa zasmial. Tú spŕšku hulvátstva som nečakal ani omylom. Že v takej vtákovine hraje William Forsythe mi je ľúto. Bola to slabota a neviem čo taká volovina robí na Disney plus. Ale asi si ešte raz pustím “pičus, pičus, pičus!!” Za to ⭐️. A …. kto z vás uhádol čo znamenajú iniciály T a J? Škoda, že ku väčšine “zvláštnych” zákazníčiek sa vrátili viackrát a k mojej obľúbenej iba raz na súde. Ona bola skutočne perfektná. A ja jej dám ešte jednu hviezdu hoci viem, že pre celý film sú dve hviezdiny premrštené. “Nasrať!!!” ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Miluju tuhle praštěnou komedii. Deuce je naprosto nevhodný pro pozici gigola, ale přesto dokáže ženám dopřát to, co opravdu potřebují. I když to může znamenat třeba vulgární vykřikování na baseballu :) "Ruth si otevřela školu pro postižené Tourettovým syndromem - Vyhulbrkovu prdelní akademii pro dívky." ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Roba Schneidera a Jimmy Carreyho je nemorální, herecky jsou na úplně jiné metě. Zatímco Rob Schneider je pitomec a pitomečka ve filmu ze sebe nedělá. Jim Carrey v poslední době potvrzuje, že je to herec, kterému i vážná role není cizí. Ale vraťme se k Dobrýmu Striptérovi. Je to slabší komedie. Najdem zde klasickou komediální zápletku, zpestřenou o netradiční problémy. Naštěstí stopáž nedosahuje astronomický délek. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Dcera Roba Schneidera se objevila ve filmu v roli dívky, která prodává sušenky. (PußyMagnet)
  • Deuce a Ruth navštívili zápas mezi Anaheim Angels a Cleveland Indians. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama