foto

Torsten Voges

  • nar. 1961
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Scrambled
Titanium White
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
The Do Over
31
2014 Bullet
2013 Pokoj s piánem
2012 The Lords of Salem
2009 Komici
2008 Dimples
2003 Andi Ommsen ist der letzte Lude
1999 Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
P.U.N.K.S.
8 MM
1998 Big Lebowski
Gia (TV film)
1994 Nebezpečné hry (TV film)
1978 Moritz, lieber Moritz

TV seriály

2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
2012 Tim Sander Goes to Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace